Pozdravljeni, Prijava

Bear Grylls

Komplet 3x ŽK Bear Grylls

Bear Grylls ve, kako težko je preživeti. Vendar ni edini.

Več podatkov

24,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

PRAVI POGUM

Bear Grylls ve, kako težko je preživeti. Vendar ni edini.

To ve tudi Louis Zamperini, član posadke ameriškega bombnika, ki je po strmoglavljenju 47 dni preživel na morju. Pa Marcus Luttrell, pripadnik specialne enote ameriške vojne mornarice, ki se je sam spopadel z večjo skupino talibanov v afganistanskem gorovju. Pa Nando Parrado, eden od tistih, ki so preživeli grozljivo letalsko nesrečo visoko v ledenih Andih.

Bear Grylls je v knjigi zbral zgodbe o pustolovcih, raziskovalcih, vojakih in vohunih, ki ga navdihujejo že vse življenje, ker tudi v najtežavnejših razmerah niso obupali. Nekatere od njih je težko brati  ̶  preživetje je le redko lepo. Vendar pa vse pripovedujejo o ganljivi neustrašnosti, neomajni trdoživosti in izjemni umski moči moških in žensk, ki imajo nekaj skupnega: pravi pogum.

 Ne dovolite, da bi vam kdorkoli govoril, da česa ni mogoče narediti. Takšni ljudje vam po navadi hočejo povedati le to, da oni tega ne zmorejo.

To pa še ne pomeni, da tega ne zmorete vi.PREŽIVETJE V NARAVI

Bear Grylls, pustolovec, nekdanji pripadnik posebne vojaške enote SAS, voditelj resničnostne oddaje Neverjetno preživetje in vodja britanskih skavtov, nas v tem odličnem vodiču za bivanje na prostem seznani z vsemi radostmi in zadregami, na katere naletimo, ko se odpravimo na taborjenje, z nami deli svoje izkušnje in spoznanja ter nas nauči spretnosti, ki so potrebne za preživetje v naravi.

OPREMA – kaj uporabljajo profesionalci, kaj resnično potrebujemo in česa ne

ORODJE – uporaba in vzdrževanje življenjsko pomembnih rezil

TABORJENJE – skrb za zavetje in udobje na terenu

KUHANJE V TABORU – spretnost priprave, shranjevanja in kuhanja hrane

POSTANITE STEZOSLEDEC – skrivnosti varne orientacije ter določanja poti

PRVA POMOČ IN REŠEVANJE NA TERENU – spretnosti pri obvladovanju poškodb brez zdravnika

DUH, TELO in VOLJA DO PREŽIVETJA – zdravje, telesna pripravljenost in pravilna prehranaBLATO, ZNOJ IN SOLZE

Bear Grylls, pustolovec, nekdanji pripadnik posebne vojaške enote SAS in voditelj resničnostne oddaje Neverjetno preživetje, je človek, ki premika meje. Odrasel je na otoku Wight, kjer ga je oče že pri mladih letih naučil jadrati in plezati. Kot najstnik je raziskoval gore in borilne veščine, med študijem pa opravil naporen izbor za pripadnike SAS, ki ga je prignal do skrajnih meja telesne in umske vzdržljivosti. Nato si je v strašni padalski nesreči v Afriki poškodoval hrbet. Nihče ni vedel, ali bo lahko še kdaj hodil. Vendar je samo osemnajst mesecev pozneje – pri triindvajsetih letih – in povsem v nasprotju s pričakovanji zdravnikov postal eden najmlajših plezalcev, ki so se vzpeli na Everest.
A to je bil šele začetek njegovih neverjetnih pustolovščin …
Bear Grylls v knjigi Blato, znoj in solze predstavi svojo življenjsko zgodbo, pripoveduje o svojih dosežkih in razkriva svojo vero. Zanimiva, ganljiva in izjemno zabavna knjiga – obvezno branje za adrenalinske navdušence, pa tudi za zapečkarje.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Avtor: Bear Grylls
  • Dimenzije: 125 x 190 x 77 mm
  • Prevajalec: Samo Kuščer, Urška Pajer, Borut Petrović Jesenovec
  • Število strani: 1048
  • Vezava: Žepna knjiga
  • Šifra: 011887
  • EAN koda: 3830022015563

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?