Chris Heath

Robbie Williams – odkrito

BIOGRAFIJA ENEGA NAJVEČJIH POPZVEZDNIKOV SVETA!

29,90

39 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Robert Peter Williams, bolj znan kot Robbie Williams, se je rodil 13. februarja leta 1974 v majhnem kraju Stoke-on-Trent v osrednji Angliji.

Odskočno desko v svet zabave je kontroverznemu glasbeniku in zabavljaču predstavljala fantovska skupina Take That, ki je na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja obnorela najstnice po vsem svetu. Po razpadu skupine je Robbie, ki s svojim videzom problematičnega, a neznansko karizmatičnega temačnega frajerja ni nikoli zares sodil med lepo počesane in nasmejane fante, edini od peterice uspešno nadaljeval glasbeno kariero. Izdal je več kot deset albumov, večkrat razprodal največja koncertna prizorišča (vstopnice za koncerte so vedno šle za med), prejel 18 britov, postal prejemnik nagrade (za Eltonom Johnom in Davidom Bowiejem) za legendarnega britanskega glasbenika, se poročil z ameriško igralko Aydo Field, večkrat šel na kliniko za zdravljenje odvisnosti, dvakrat postal očka, objavil nešteto kontroverznih slik na družbenih omrežjih, velikokrat povedal preveč, se skregal z britanskimi tabloidi … in bil proglašen za najuspešnejšega britanskega glasbenika.

She’s the One, Angels in Candy so le nekatere izmed legendarnih pop skladb, s katerimi se je ‘enfant terrible’ britanske glasbene scene za vedno zapisal v kolektivni spomin glasbenih navdušencev. V pričujoči knjigi, ki jo je napisal v soavtorstvu z britanskim glasbenim novinarjem in biografom Chrisom Heathom, boste izvedeli, kako so nastale, hkrati pa še veliko drugih zanimivih in intimnih podrobnosti iz življenja tega nadvse priljubljenega, a hkrati osovraženega kralja popa.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robbie Williams – odkrito”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610038801
Avtor Chris Heath
Vezava trda
Jezik slovenščina
Prevajalec Simon Demšar
Dimenzije 130 x 195 x 42
Število strani 528
Leto izdaje 2018
Založba Učila International
Šifra (SKU): 006026
Vse knjige tega avtorja
To top