Pozdravljeni, Prijava

LUKA MODRIĆ IN ROBERT MATTEONI

MOJA IGRA - LUKA MODRIĆ

ŽIVLJENJSKA ZGODBA ENEGA NAJVEČJIH NOGOMETAŠEV SVETA

Več podatkov

29,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

 ŽIVLJENJSKA ZGODBA ENEGA NAJVEČJIH NOGOMETAŠEV SVETA Z DOSLEJ ŠE NEOBJAVLJENIMI FOTOGRAFIJAMI IZ ZASEBNE ZBIRKE

Luka Modrić se je v nogometno zgodovino vpisal leta 2018, ko je osvojil nekaj, kar pred njim ni uspelo še nikomur – vse štiri najprestižnejše svetovne nagrade za najboljšega igralca na svetu v istem letu: zlato žogo svetovnega prvenstva, nagrado Fifa The Best, nagrado UEFA za igralca leta in zlato žogo, ki jo podeljuje revija France Football. Pred tem je kot kapetan in najboljši igralec popeljal hrvaško nogometno reprezentanco do srebra na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Ta skromni nogometaš, ki se je na svoji poti od otroštva v pregnanstvu do svetovnega nogometnega vrha nenehno soočal z dvomi in nezaupanjem, se je z osvojenimi lovorikami z Realom in reprezentanco za vedno vpisal v panteon zmagovalcev.
Luka je znan kot redkobeseden človek, v svoji življenjski izpovedi pa prvič razkriva številne neznane podrobnosti iz svojega otroštva, opisuje nogometne začetke, odkriva ozadje vseh ključnih trenutkov pri Dinamu, Tottenhamu in madridskem Realu ter podaja osebni pogled na vrhunec svoje kariere – dramatično pot do spektakularnega finala v Rusiji. O čem je razmišljal na odločilnih tekmah, o svojem odnosu s ključnimi igralci in trenerji, o občutku, ki ga nenehno žene na igrišče, pa tudi o najpomembnejših osebnih trenutkih, ljubezni, družini in izgubah izvemo v zgodbi človeka, ki je prišel na vrh z namenom, da na njem ostane.
Luka Modrić je kot inteligenten organizator igre in nogometni virtuoz, rojen z energijo, da se dokaže in da vodi, vzgojen v skromnosti in delu, s pravim odmerkom kljubovalnosti in zaupanja vase danes simbol odločnosti in vztrajnosti, njegova življenjska zgodba pa je navdih za vse, ki jo želijo slišati. Ko ti rečejo: nisi dober, utihni, sprejmi, pojdi na delo in se vrni na igrišče odločnejši in močnejši, da jim dokažeš, da niso imeli prav. Pa ne zaradi njih, ampak zaradi sebe.

 

Članek o knjigi najdete tukaj .

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: LUKA MODRIĆ IN ROBERT MATTEONI
  • Dimenzije: 160 x 222 x 33
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2020
  • Prevajalec: Simon Demšar
  • Število strani: 414
  • Šifra: 006336
  • EAN koda: 9789610043393

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?