Pozdravljeni, Prijava

BRAINBOX ŠPORT SLO - NOVA IZD. (Družabna igra)

Desetminutni preizkus spomina za vse generacije

Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

  • Različne kartice s sličicami,
  • v slovenskem jeziku,
  • za starost od 8 let dalje,
  • za 2 ali več igralcev.

Kaj si lahko zapomniš v 10 sekundah? Vzemi kartico, si dobro oglej sliko, nato pa odgovori na vprašanja, zapisana na drugi strani kartice. Z igro se otrok zabava, krepi svoj spomin ter se tudi veliko novega nauči o različnih predmetih. Priloženi sta tudi peščena ura in kocka.

Igra BrainBox Šport vključuje priljubljene šport, kot so nogomet, košarka, ter množica drugih športov, od alpskega smučanja, gimnastike, padalstva, skvoša, vse do rokoborbe. Odkrili boste zanimiva dejstva o praktično vseh športih, za katere ste kadarkoli slišali (in verjetno o nekaj takih, za katere niste slišali). pripravljeni, pozor, zdaj. Razgibajte se, raztegnite mišice in začnimo s športom. Igra BrainBox Šport je namenjena vsem ljubiteljem športa. Ob igri boste izboljšali svoje znanje in spomin o čudovitem svetu športa. Na vsaki kartici je 8 vprašanj.

Set vsebuje 71 kart, 1 x kartico s pravili, 1 x peščeno uro in 1 x igralno kocko. Primerno za igro 2 ali več igralcev. Zmagovalec je tisti, ki po 10 minutah zbere največ kart.Podatki o knjigi

  • Šifra: 1357790
  • EAN koda: 5025822938411

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?