Pozdravljeni, Prijava

Dostava:

Naročila, oddana med delavniki do 14. ure navadno odpošljemo še isti dan, ostala naročila pa naslednji delovnik (velja za artikle, ki so na zalogi). Vse pošiljke dostavlja Pošta Slovenije. Dobavni rok za artikle na zalogi je 1-4 delovnih dni.

Ob potrditvi nakupa lahko izberete poljubni naslov za dostavo (npr. dostava na delovno mesto, na babičin naslov…). V primeru, da vas ob prihodu pismonoše (navadno dopoldne) ni, lahko pošiljko dvignete na najbližji enoti pošte.

Cenik dostave:

Za naročila v vrednosti do 25 € znaša 3,69 €.

Za naročila v vrednosti najmanj 25 € pa je DOSTAVA BREZPLAČNA!

ZARADI TRENUTNE SITUACIJE DOSTAVA V TUJINO NI MOŽNA. Za dostavo v tujino zaračunamo dejanske stroške poštnine po ceniku Pošte Slovenije ne glede na vrednost nakupa. Cenik lahko preverite >>tukaj<<.

 

Zaradi izredne situacije vam svetujemo, da se poslužite plačila preko spleta, saj boste le tako paket prejeli v najkrajšem možnem času. Trudimo se po naših najboljših močeh. Vaša naročila za dostavo pripravljamo dnevno.

 

Spodaj še kratka navodila Pošte Slovenije. (vir: Facebook Pošta Slovenije)

 

 

Osebni prevzem na sedežu podjetja žal ni mogoč.


*Pri izbiri plačila po povzetju poštar zaračuna provizijo za nakazilo, ki znaša 1,05 €, pri plačilu po predračunu preko spletne banke ali s kreditno kartico pa te provizije ni. Felix.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?