Pozdravljeni, Prijava

Michelle Obama

MOJA ZGODBA - DNEVNIK

VODENI DNEVNIK ZA ODKRIVANJE LASTNEGA GLASU

Več podatkov

16,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

VODENI DNEVNIK ZA ODKRIVANJE LASTNEGA GLASU

 

Na ta dnevnik glejte kot na spremljevalca pri utiranju svoje lastne poti. Te strani temeljijo na uspešnih spominih Michelle Obama ter vključujejo vprašanja in iztočnice, ki vam dajo misliti in ki vam pomagajo odkriti oziroma znova odkriti edino, kar bo vedno veljalo za vas in nikogar drugega – vašo zgodbo. V njem ne boste našli samo priložnosti, da vas opogumijo izkušnje, ki so vas pripeljale do točke, kjer ste danes, temveč vam bo vsebina dnevnika tudi vlila moč za naslednje korake, kakršni koli že bodo.

MICHELLE ROBINSON OBAMA je služila kot prva dama Združenih držav Amerike od leta 2009 do 2017. Kot diplomantka univerze v Princetonu in harvardske pravne fakultete je gospa Obama začela kariero kot odvetnica v čikaški odvetniški pisarni Sidley & Austin, kjer je spoznala bodočega moža Baracka Obamo. Pozneje je delala v čikaškem županovem uradu, na univerzi v Čikagu in čikaškem univerzitetnem kliničnem centru. Michelle Obama je tudi ustanovila čikaško podružnico organizacije Public Allies, ki pripravlja mlade ljudi na kariere v javni upravi.Obamova trenutno živita v Washingtonu in imata dve hčeri, Malio in Sasho.


»Velik učinek dosežete, če si dovolite biti znani in uslišani, če svojo edinstveno zgodbo vzamete za svojo, če uporabite svoj pristni glas. Poleg tega se spodobi, da ste pripravljeni spoznati druge in jim prisluhniti.«– MICHELLE OBAMA, MOJA ZGODBA

 


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Michelle Obama
  • Leto izdaje: 2020
  • Prevajalec: Jure Šešet
  • Šifra: 006357
  • EAN koda: 9789610044390

Oglej si še

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?