Pozdravljeni, Prijava

Laura Schroff, Alex Tresniowski

Angeli na zemlji (Žepna knjiga)

Navdihujoče zgodbe o usodi, prijateljstvu in moči povezanosti!

Več podatkov

12,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Angeli na zemlji nam pokažejo, kako lahko vsak od nas z izkazovanjem dobrote in prijaznosti živi srečnejše, bolj osmišljeno življenje.

Ko je Laura Schroff nekega dne srečala lačnega temnopoltega fantiča na newyorških ulicah in ga odpeljala v McDonald's na kosilo, je s tem za vedno povezala in spremenila njuni življenji. Predvsem pa je spremenila dečkovo življenjsko pot – danes uspešen Maurice pravi, da mu je bog z njo poslal angela.

Po izidu knjige Nevidna nit, v kateri je opisana Laurina in Mauriceova zgodba, so bralci z vsega sveta začeli avtorici pripovedovati svoje zgodbe o tem, kako so jim naključna srečanja z neznanci spremenila življenje.
Od ženske, ki je nekomu rešila življenje zgolj z nakupom knjige, do finančnika, ki je neznancu dal največje možno darilo, in učiteljice, ki se je namesto za kaznovanje odločila za objem in s tem spremenila prihodnost malega fantiča. Laura jih je s pomočjo Alexa Tresniowskega zbrala v knjigi Angeli na zemlji in tako bralcem ponudila niz izjemnih zgodb o nevidnih nitih, ki vas bodo ganile, presenetile in navdihnile.

Avtorja najbolje prodajanega dela na knjižni lestvici časopisa New York Times in mednarodnega bestselerja Nevidna nit sta spisala novo spodbudno in navdihujočo knjigo o neverjetnem vplivu, ki ga prijazna dejanja neznancev lahko imajo na svet okoli nas.

 

Več o knjigi na portalu Goodreads.

RECENZIJA BUKLA:
Laura Schroff je navdušila že z iskreno resnično pripovedjo Nevidna nit (letos izšla pri isti založbi kot njena naslednica), v katero je vpletla močno sporočilo, lahko bi rekli celo svoj življenjski moto: ko pomagaš enemu, pomagaš vsem. Laura je namreč na vrhuncu uspešne kariere sredi belega dne na ulicah New Yorka spoznala dečka, ki je prosil za hrano. Eno kosilo se je razvilo v močno prijateljstvo, ki je zaznamovalo tako njeno kot življenje enajstletnika. Po izidu Nevidne niti so bralci z vsega sveta začeli avtorici pripovedovati zgodbe o tem, kako so jim naključna srečanja z neznanci spremenila življenje. Te zgodbe, od upokojenca, ki je nesebično odprl vrata neznanki sredi snežnega viharja, do tete, ki je z neizmerno izboljšala življenje svojega nečaka, je v soavtorstvu zbrala in sklenila v nauk zgodbe: prav vsak izmed nas lahko z izkazovanjem dobrote in prijaznosti živi srečnejše in izpolnjeno življenje.
Vanja Jazbec, Bukla 138-139 


Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Laura Schroff, Alex Tresniowski
 • Dimenzije: 125 x 190 x 23
 • Jezik: slovenski
 • Leto izdaje: 2017
 • Prevajalec: Petra Berlot Kužner
 • Število strani: 328
 • Zbirka: Žepna knjiga
 • Šifra: 013555
 • EAN koda: 9789610035893

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?