Pozdravljeni, Prijava

Jessica Sorensen

Odrešitev Callie in Kaydena (trda vezava)

Ju ljubezen lahko reši?

Več podatkov

6,00 € z davkom

V seznam želja

Opis

Čustvena zgodba o dveh trpečih mladih dušah, ki ju odreši resnična ljubezen.
Temna skrivnost, ki jo je Kayden skrival dolga leta, je prišla na plano. Še huje: grozi mu ovadba zaradi napada. Ime lahko opere le tako, da Callie spregovori – to je nekaj, česar je ne bi nikoli prosil. Namesto tega stori vse, da bi jo zaščitil … Četudi to pomeni, da se mora odreči edinemu dekletu, ki ga je kdaj ljubil.
Callie ve, da Kayden tone v temačne globočine, in ga na vse pretege skuša rešiti. Toda to pomeni, da se mora soočiti s svojim največjim strahom in priznati svojo bolečo skrivnost. Misel, da bi spregovorila, jo navdaja z grozo – toda ne tako kot to, da bi za vedno izgubila Kaydena.
Globoko v srcu Callie ve, da je prišel trenutek, da s Kaydenom pozabita bolečino preteklosti. S pomočjo prijateljev skuje načrt, da bi Kaydenu pokazali življenje, ki bi ga lahko imeli. Pa ga lahko prepriča, da si skupaj utreta novo pot – ali je že prepozna?
Izpod peresa avtorice uspešnice številka ena časopisa New York Times Usodno srečanje Callie in Kaydena prihaja nadaljevanje vznemirljive zgodbe o dveh trpečih najstnikih, ki ju druži vsemogočna ljubezen …


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Jessica Sorensen
  • Šifra: 003941
  • EAN koda: 9789610029496

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?