Pozdravljeni, Prijava

Mia Sheridan

Graysonova obljuba (trda vezava)

Želela sta se le rešiti finančnih težav in rodila se je strastna, hrepeneča in čista ljubezen ...

Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Kira Dallaire je obupana. Pred njo je izziv, za katerega se zdi, da je pretežak, da bi ga premagala. Premetena in odločna dvaindvajsetletnica, ki ji je ostalo bore malo denarja in še manj možnosti, mora začeti znova. Znana po svojem radodarnem srcu in impulzivnem značaju, naredi verjetno njen najbolj nezaslišan načrt doslej.

Grayson Hawthorn izgublja upanje. Ovire, na katere je naletel, se zdijo prevelike, da bi jih premagal. Izdajstvo je vsekakor ena od njih. Z omejenimi sredstvi, ki vztrajno kopnijo, poskuša postaviti na noge propadajoče družinske vinograde in zdi se, da mu obljube, ki si jo je dal, ne bo uspelo izpolniti. Vse dokler v njegovo pisarno ne pride ženska z nenavadnim in nepričakovanim predlogom, ki ga ne more zavrniti.

To, kar se začne kot začasni poslovni dogovor, se kmalu razvije v nekaj več, saj živahna in ognjevita Kira hladnega in arogantnega Graysona izzove, da si od življenja želi več. Da zase hoče več. Ampak ko njuna hotenja trčijo in se vname silovita strast, ugotovita, da preteklost včasih ustvari zidove, ki jih je težko porušiti, ter da lažem in prevaram redko sledi srečen konec. Ko Kira in Grayson drvita usodi naproti, spoznata, da je nekatere obljube treba prelomiti, za druge pa je vredno tvegati vse … Tudi lastno srce.Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Mia Sheridan
  • Leto izdaje: 26. 9. 2016
  • Število strani: 358
  • Šifra: 004058
  • EAN koda: 9789610031277

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?