Pozdravljeni, Prijava

J. R. Ward

Kralji burbona (Žepna knjiga)

Skrivnosti, prevare in škandali v svetu moči in bogastvaVeč podatkov

14,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Družina Bradford je že več generacij vodilna v svetu prestižnega viskija – burbona.

Z bogastvom, ki so ga pridobili s to dejavnostjo, si lahko privoščijo vse vrste privilegijev, med njimi tudi bivanje v razkošnem dvorcu na posesti Easterly, kjer je meja med višjim in nižjim razredom strogo začrtana. Zgoraj je dinastija, ki živi razsipno življenje, spodaj pa osebje, ki neumorno vzdržuje popolno fasado družine. In ta dva svetova se nikoli ne bi smela srečati.

Lizzie King, glavna vrtnarica na posesti Easterly, je nekoč prečkala to mejo, a si je skoraj uničila življenje. Nehote se je zaljubila v Lana, enega od sinov iz burbonske dinastije, njuna grenka ločitev pa je dokazala, da ji je nagon pravilno svetoval, naj se umakne. Zdaj, po dveh letih odsotnosti, se je Lane končno vrnil domov in s seboj prinesel preteklost. In ta bo vplivala na vse: na Lanovo nečimrno ženo, na njegovega starejšega brata, čigar zagrenjenost in črnogledost ne poznata meja, predvsem pa na železnega očeta, moža na čelu družine Bradford, ki ne pozna pomislekov in ima veliko strašnih skrivnosti.

Ko se tako zasebne kot tudi poklicne napetosti v družini začnejo treti, se vsi prebivalci Easterlyja znajdejo v uničevalnem kolesju, ki ne pozna poti nazaj – in samo najbolj pretkani bodo preživeli.

Prva knjiga v trilogiji Kralji burbona (The Bourbon Kings) - Kralji burbona, Angelski delež in Hudičev rubež.

Recenzija BUKLA:
Ameriška pisateljica je znana tako po svojih ljubezenskih romanih kot po romanih, v katerih romantično prepleta z nadnaravnim. Kralji burbona je sicer prvi roman iz istoimenske serije, posvečen družini Bradford z ameriškega Juga, ki si je bogastvo in ugled pridobila z burbonom. Družina živi na razkošnem posestvu Easterly, kjer pa življenje teče kot ob koncu 19. stoletja – s kopico služabnikov ter jasnim razlikovanjem med bogato elito in delavskim slojem. A znano je, da ljubezen ne pozna pravil, in zgodi se, da se zaljubita burbonski sin Lane ter mlada vrtnarica Lizzie. Družina ljubezen prepeči, a Lane se čez dve leti vrne na posestvo, odločen, da bo spremenil marsikaj. Bo v vrtincu laži, spletk in skrivnosti njuna ljubezen dobila še eno priložnost?
Kristina Sluga, Bukla 127-128 Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Avtor: J. R. Ward
  • Dimenzije: 125 x 190 x 34 mm
  • Leto izdaje: 10. 10. 2016
  • Število strani: 476
  • Vezava: Broširana
  • Šifra: 013422
  • EAN koda: 9789610031321

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?