Pozdravljeni, Prijava

Madeline Sheehan

Nepopolno (trda vezava)

To ni nežna in romantična ljubezenska zgodba. 

Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

To ni nežna in romantična ljubezenska zgodba. To je zgodba o strastni ljubezni, ki vzplameni med človekoma, ki sta si različna kot dan in noč.

 

V vsaki stvari je nekaj lepega. Tudi v grdih. Včasih še zlasti v grdih.

Brez grdega ne bi bilo lepega.

 

OPOZORILO: TO NI NEŽNA IN ROMANTIČNA PRIPOVED O LJUBIMCIH, KI STA SI USOJENA, TEMVEČ ZGODBA O TRPLJENJU, BOLEČINI IN ŽALOVANJU. ZGODBA O STRASTNI LJUBEZNI, KI VZPLAMENI PO NAKLJUČJU, MED ČLOVEKOMA, KI STA SI RAZLIČNA KAKOR NOČ IN DAN, ZA NAMEČEK PA ŽIVITA V SUROVEM IN OKRUTNEM  SVETU NASILJA IN KRIMINALA, V KATEREM REDKO CVETIJO ROŽE. A VČASIH TUDI NA TAKO NEPLODNIH TLEH LAHKO VZCVETI NEKAJ LEPEGA.


Mlada Danielle West je hči Deucea Westa, vodje motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Danny, kot ji pravijo bližnji, je milo in lepo dekle, ki hrepeni po nedosegljivem. Erik Jacobs, za prijatelje Ripper, je eden od konjenikov, ki ga je močno zaznamoval tragični pripetljaj, v katerem je izgubil oko in ostal za vselej iznakažen. Ripper, nekoč vedre narave in vedno pripravljen na šalo, dogodka ne more preboleti in postane zagrenjen. Nekega poletnega večera se njune poti križajo, kar za vselej spremeni tok njunih življenj. Iz strasti se rodi ljubezen, toda znova vmes poseže tragična nesreča in ju loči. Na poti, polni trnjev in bolečine, morata Danny in Ripper odkriti, ali bo nepredvidena vez, ki se je spletla med njima, dovolj čvrsta, da bo obstala v njunem svetu – in ga polepšala.

 

To je Dannyjina in Ripperjeva zgodba.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Madeline Sheehan
  • Leto izdaje: 21. 11. 2016
  • Število strani: 328
  • Šifra: 004024
  • EAN koda: 9789610031826

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?