Pozdravljeni, Prijava

Imagidice

12 kock za neskončno možnosti!

Več podatkov

13,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

12 kock za neskončno možnosti! Domišljija ima prosto pot, povej tisto, kar ti govori tvoja kocka. Bo to le utrinek ali cela zgodba? Bodo spomini ali tihe želje? Včasih je le beseda dovolj in odprl se ti bo nov svet in nove ideje.

V Imagidice, igri kock, ni zmagovalcev in poražencev, so le taki in drugačni pripovedovalci zgodb. Izberite kocke, po metu iz dobljenih podob sestavite svojo zgodbo. Mlajšim soigralcem omogočite, da spoznajo nove besede, da oblikujejo zanimive stavke in da je njihova zgodba tako posebna, da si želite slišati še kakšno.

Imagidice komplet vsebuje 12 kock in vsaka kocka ima svojo temo. Na kocki s čustvi boste tako lahko našli simbol za veselje, presenečenje, žalost, smeh, jezo in ljubezen, na kocki z zgodovinsko temo pa simbol za ladjo, grad, dinozavra, uganko, povečevalno steklo in vulkan.

Imagidice igrajo majhni in veliki, le dva ali celo do dvanajst skupaj – ob zabavi bodo nastale prve besede, stavki za zgodovino in zgodbe za umret od smeha.

Ker je igra odlična didaktična igrača, se z uporabo kock lahko učite tudi novih besed in tvorbe stavkov v tujem jeziku, opisovanja bolj kompleksnih pojmov, urjenja spomina, igranja različnih vlog, tvorbe vprašanj, argumentiranja, iskanja asociacij in še in še …

 

12 kock za neskončno možnosti!

Podatki o knjigi

  • Šifra: 450066
  • EAN koda: 3421271401728

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?