Pozdravljeni, Prijava

IGRA SMART GAMES ZAJČKI IN LISIČKE

Namizna miselna igra.

Več podatkov

17,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Pomagaj zajčkom, da skačejo in da se skrijejo. 5 različnih nivojev igre. Igralna plošča s pokrovom, idealno za potovanja. Primerno za starost 7-99 let.

1.Postavi figurice zajčkov, lisic in mušnic na igralno ploščo, kot prikazuje slika.

2. Namen igre je premikati zajčke in lisice po igralni plošči toliko časa dokler niso vsi zajčki v svojih rjavih luknjah. a)Mušnice se ne premikajo, ostajajo na svojem mestu. b)Lisice se premikajo naprej in nazaj in ne skačejo čez ovire ali se kakorkoli drugače premikajo po igralni plošči. c)Zajčki skačejo naprej, nazaj, levo in desno. Lahko čez eno ali več ovir hkrati (ostali zajčki, lisice, mušnice ali kombinacijo vseh): - zajček lahko skoči na prvo prazno luknjo, ne more pa skakati čez prazne luknje - zajček mora vedno preskočiti oviro, ravno tako ne more skočiti na sosodnji prazen prostor - luknja v kateri čepi zajček je ovira, medtem ko prazne luknje niso ovira - zajček lahko skoči v prazno, ne more pa preskočiti prazne luknje - če je potrebno, zajček lahko skoči iz rjave luknje v kateri je že doma - zajček lahko skače čez katerikli del lisice, spredaj, zadaj

3. Igra je končana, ko so vsi zajčki v rjavih luknjah (minimalno število potez je označeno pri izzivu, najmanjše št.potez je prikazano v knjigi pri rešitvah, možne so tudi druge rešitve). Izdelek vzpodbuja kognitivne sposobnosti, načrtovanje, logiko, reševanje problemov, orientacijo v prostoru ter koncentracijo.

Podatki o knjigi

  • Šifra: 1350334
  • EAN koda: 5414301519898

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?