Pozdravljeni, Prijava

IGRA SMART GAMES IQ TWIST

Zabavna logična igra - odlična za potovanja. 

Več podatkov

10,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Odlična igra za razvijanje logičnega mišljenja, sklepanja, načrtovanja ter prostorske in vidne percepcije. Priložena je knjižica z izzivi različnih težavnosti. Cilj igre je zapolniti ves prazen prostor na igralni plošči s priloženimi 3D puzzli. Vsak izziv ima eno samo pravilno rešitev. Praktična velikost, odlično za potovanja.

Primerno: 6 - 99 let.

Več info spodaj in v videu.

Dimenzije: 15 x 10 x 3 cm

Material: plastika

VSEBINA:

    Škatlica z igralno površino.

    Navodila za igro s 120 izzivi.

    15 kosov sestavljanke (8 zavitih elementov in 7 čepkov).

KAKO IGRATI?

1. Odprite škatlico in odstranite 8 zavitih elementov. Zavite elemente lahko položite na zgornji del oz. pokrovček škatlice. Izberite izziv in postavite elemente v obliki čepkov na igralno površino, kot je prikazano v knjižici z navodili. Ko čepke enkrat postavite, jih ne smete več premikati, dokler izziva ne izpolnite. Morda ne boste potrebovali vseh čepkov, zato jih, da jih ne izgubite, shranite v zgornji vrstici igralne površine. Za lažji začetek igre je v navodilih za prvih 18 izzivov na začetni ravni že prikazano kako postaviti začetni element.

2. Postavite vse zavite elemente na igralno površino:

    Nekateri igralni elementi se prilegajo v luknje, nekateri ne. Zavit element lahko postavite čez čepek le, če sta iste barve in je v zavitem elementu luknjica na točno tistem mestu, kjer je postavljen čepek.

    Igralne elemente lahko uporabljate v poljubnem vrstnem redu.

3. Poiskati morate takšno rešitev, da lahko zapolnite vsa igralna mesta na igralni površini. Vse rešitve lahko najdete na zadnjih straneh v knjižici z navodili. Za vsako rešitev obstaja samo ena prava pozicija za vsak igralni element. Nekateri elementi so simetrični, zato so lahko pozicije lukenj v elementih, ki so prikazani v knjižici z navodili drugačne od vaših.

Podatki o knjigi

  • Šifra: 1350316
  • EAN koda: 5414301515180

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?