Pozdravljeni, Prijava

KINGDOMINO - DRUŽABNA IGRA

V Kingdomino skušate zgraditi svoje kraljestvo s pomočjo postavljanja domin. Pri tem morate upoštevati meje vašega kraljestva in se za najboljše kose zemlje boriti z ostalimi igralci. Nominirana za igro leta 2017!

Več podatkov

20,00 € z davkom

V seznam želja

Opis

Kingdomino je simpatična igra postavljanja domin, v kateri skušate sestaviti 5×5 kraljestvo, znotraj njega pa želite povezati čim več enakih vrst pokrajine, saj to prinaša bonuse ob koncu igre. Začnete s preprostim dvorcem, nato pa se na potezi obrnejo ploščice z zemljo. Igralci nato izmenično izbirate, katero želite, toda pri tem velja, da igralec, ki je izbral najmanj vredno v prejšnjem krogu, tokrat izbira prvi. Na ta način skušate sestaviti kraljestvo, ki je čimbolj povezano in ima čim več kron, saj kraljevi simboli končno število točk pomnožijo. Najtežji del pride ob koncu igre, ko skušate zapolniti luknje, ki so nastale v vaši 5×5 mreži – zato je pametno načrtovati že vnaprej!

Kingdomino priporočamo igralcem, ki iščete kratko in lahkotno igro, z veliko smeha in zabave, sploh takrat, ko nasprotnikom prekrižate načrte in jim pred nosom speljete pravo domino. Kingdomino je bil tudi nominiran za igro leta 2017.

Podatki o knjigi

  • Leto izdaje: 2016
  • Založba: Blue Orange
  • Šifra: 338082
  • EAN koda: 3770000904406

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?