Pozdravljeni, Prijava

JUNGLE SPEED (NOVA IZDAJA 2018)

Izjemno zabavna igra za mlade in stare.

Več podatkov

21,50 € z davkom

V seznam želja

Opis

Jungle speed je razburljiva igra, kjer najpomembnejšo vlogo igrajo hitro prepoznavanje vzorcev, hitri refleksi in mirni živci. Izjemno zabavna igra za mlade in stare, s priloženimi slovenskimi navodili!

Kako se igra?

Igro sestavljajo kartice z različnimi vzorci in lesen totem. Pred pričetkom igre kartice razdelimo med igralce, tako da nihče ne vidi, katere kartice ima. Igralci nato en za drugim obračajo kartice in vsakič, ko imata dva igralca obrnjen isti vzorec, se morata spopasti za totem, ki stoji na sredini mize. Igralec, ki ga zgrabi prej, se lahko znebi svoje kartice. A pozor, če totem zagrabite pomotoma (in to boste nedvomno naredili pogosto), boste za to kaznovani. Igro dodatno popestrijo dodatne kartice, ki med drugim lahko zanetijo tudi velik skupinski spopad za totem, ali pa se igrajo z vašimi možgani, ko morate biti namesto vzorcev kar naenkrat pozorni na barve.
V čem je čar?

O ja – seveda boste v igro vstopili kot šampion džungle s prepričanjem, da gre za najbolj enostavno igro na svetu. Vsi smo! Vendar boste že po eni minuti na vrtiljaku barv in oblik doživeli prvi napad trzavice, v navalu smeha pa bo tudi vašim nasprotnikom nekoliko popustila zbranost …
Komu je namenjena?

Jungle Speed je ena izmed tistih iger, ki jo bodo z užitkom igrale vse generacije, še posebej pa otroci in najstniki. Pravila so tako enostavna, da jih razložimo v minuti, igranje pa ravno prav dolgo in dinamično, da je primerna tudi za mlajše otroke.
Zakaj jo imamo tako radi?

Ker je majnha in pride s priročno bombažno vrečico za spravljanje kart in totema, je ena najbolj priljubljenih iger za piknike in izlete. Dodatna prednost so priložena slovenska navodila.

Podatki o knjigi

  • Šifra: 338084
  • EAN koda: 3558380056713

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?