Pozdravljeni, Prijava

Wolfgang Warsch

ILLUSION - DRUŽABNA IGRA

Družabna igra optičnih prevar

Več podatkov

10,50 € z davkom

V seznam želja

Opis

Illusion je izvirna zabavna igra optičnih prevar. Koliko barve zares vidite?

 

Illusion je barvita družabna igra s kartami, primerna za vsakogar. Na kartah so unikatni vzorci v štirih različnih barvah – modra, rdeča, zelena, rumena. Igralci med igro ocenjujejo, koliko posamezne barve je na posamezni karti. Ilustracije z optičnimi prevarami igralce vabijo k napačni odločitvi!

    "This is a fantastic game. My numero uno small game!" Tom Vasel, Dice Tower.

Na začetku vsake runde, igralci določijo, katero barvo se bo gledalo tekom runde. Glede na delež te barve na celotni karti, igralci razvrščajo karte od tiste, ki je npr. najmanj rdeča do tiste, ki je najbolj rdeča. Igralec na potezi se lahko odloči, ali bo položil novo karto, ali bo ugovarjal razporedu kart. V tem primeru se karte obrnejo – na hrbni strani vsake karte piše, koliko določene barve ta karta vsebuje. Če je razpored pravilen, dobi točko igralec, ki je zadnji pravilno položil karto, če razpored ni pravilen, dobi točko igralec, ki je pravilno ugotovil napačno razporeditev kart. Primerna igra za vse starosti, tudi za zabave.

    Odlična igra s kartami za vsako priložnost, za zabave ali za ogrevanje pred "glavno jedjo". Optične prevare kar vabijo k napačni odločitvi!

V Illusion, igri s kartami, igralci ugotavljajo vrstne rede kart po stopnji "pobarvanosti". Le logično sklepanje, pravi zorni kot in kanček sreče vas lahko privede do zmagoslavja.

 
Lastnosti družabne igre:
Število igralcev :    2-5
Priporočena starost :    8+ let
Trajanje igre:     15 min
Pravila:     SI, BA, HR, RS
Oznake:     Osnovni nivo, Odlične za družbe, Odlične za otroke, Odlične za uvajanje, Abstraktna, Kartanje, Logično sklepanje

 


Podatki o knjigi

  • Avtor: Wolfgang Warsch
  • Jezik: slovenski
  • Leto izdaje: 2019
  • Založba: Pravi Junak
  • Šifra: 1499601
  • EAN koda: 4270000652219

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?