Pozdravljeni, Prijava

Steffen Benndorf

THE GAME - DRUŽABNA IGRA

Sodelovalna družabna igra s kartami

Več podatkov

10,50 € z davkom

V seznam želja

Opis


    V sodelovalni družabni igri s kartami The Game se poskušate znebiti vseh kart s števili od 2 do 99!The Game je izvrstna igra s kartami za vse generacije, v kateri se morate s skupnimi močmi znebiti vseh 98 kart - od 2 do 99. Karte lahko odigrate na dva načina; na dva kupčka od 100 proti 2, ali na dva kupčka od 1 proti 99.

The Game je leta 2015 prejela nominacijo za Igro leta - Spiel des Jahres!

Na začetku igre The Game vsak igralec prejme 6 kart (če igrajo trije, štirje ali pet igralcev). Potem ko naključno določite začetnega igralca, lahko pričnete z igranjem. Ko ste na potezi, morate na kupčke (na dva naraščajoča ali na dva padajoča) odigrati vsaj 2 karti. Koliko kart odložite na posamezni kupček je prepuščeno prosti presoji igralca oziroma vašemu dogovoru s soigralci. Seveda lahko odigrate tudi vse karte, ki jih imate v roki. Po koncu poteze povlečete s kupčka toliko kart, kot ste jih tekom poteze položili na kupčke. Igra se nadaljuje v smeri urinega kazalca.

     "A most excellent game!" GameNight!, BoardGameGeek.

Igralci si med igranjem lahko dajejo sugestije in namige, a ne smejo izdati, katere številke držijo v roki. Igro zmagate, če se znebite vseh kart - igra pa kot odlično partijo ocenjuje tudi, če igralcem v rokah in na kupčku ostane do 10 kart.

Igra vsebuje tudi razširitev The Game on Fire, ki doda nove karte - te morate pokriti z naslednjo odigrano karto!

The Game lahko igra tudi le 1 igralec. Na začetku igre povlecite 8 kart, odigrati morate vsaj 2. Igro si lahko po svoje tudi začinite. Število začetnih kart lahko zmanjšate, s čimer si omejite vaše možnosti igranja kart. Prav tako si lahko zvišate potrebno število odigranih kart, kar pomeni, da bo vsaka vaša poteza še težja, saj z vsako odigrano karto več, narekujete vašim soigralcem možne omejitve pri igranju njihovih kart.

 
Lastnosti družabne igre:
Število igralcev:     1-5
Priporočena starost:     8+ let
Trajanje igre:     20 min
Pravila:     SI, BA, HR, RS
Oznake:     Osnovni nivo, Odlične za dva, Odlične za uvajanje, Abstraktna, Kartanje, Sodelovanje

 


Podatki o knjigi

  • Avtor: Steffen Benndorf
  • Jezik: slovenski
  • Leto izdaje: 2019
  • Založba: Pravi Junak
  • Šifra: 1499602
  • EAN koda: 4270000652226

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?