Pozdravljeni, Prijava

DOBBLE

Odlična družinska igra s priloženimi slovenskimi navodili.

Več podatkov

16,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Izjemno priljubljena družinska družabna igra, pri kateri igralci poskušajo čim hitreje poiskati enake simbole na simpatičnih, okroglih kartah. 

Kako se igra?

Na vsaki kartici je 8 različnih simbolov, vsaka izmed 55 kartic pa ima s katerikoli drugo skupen natanko en simbol. Tvoja naloga je, da ga čim hitreje poiščeš. Na začetku igre se odpreta dve kartici in igralec, ki je najbolj uren pri iskanju edine podobnosti, vzame eno od obeh kartic, nato pa se odpre nova. Igralec, ki ima na koncu največ kartic, je zmagovalec. A to je le najbolj osnovna različica igre – priložena so slovenska pravila za 5 različnih variacij – lahko jo npr. igrate tudi tako, da ima vsak igralec pred sabo svojo kartico, kar igro naredi še bolj napeto! Lahko pa igranje naredite bolj nagajivo in si med seboj podtikate kartice, zmagovalec pa je tisti, ki se prvi znebi vseh.

V čem je čar?

Tišina, ki nastane v prostoru, ko je nekaj parov oči uperjenih v sredino mize in begajo od simbola do simbola. In ravno, ko najdeš podobnost, se s tvoje leve zasliši »Imam jo!«.

Komu je namenjena?

Dobble je igra, ki jo bodo z veseljem igrali otroci in najstniki. Je tudi čudovita igra za uvod in ogrevanje v večer družabnih iger, saj je hitra in zelo učinkovito sprosti vzdušje.

Zakaj jo imamo tako radi?

Okrogle kartice, ki so spravljene v lični pločevinasti škatlici – Dobble gre z nami na vsako potovanje. Izvrstna je tudi zato, ker ne potrebujete veliko prostora za igranje.

Podatki o knjigi

  • Šifra: 338011
  • EAN koda: 3558380053637

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?