Pozdravljeni, Prijava

Nina Držaj

DOJENČKOV DNEVNIK (ROZA S PIKAMI)

Dojenčkovo prvo leto je še posebej čustveno in polno novih doživetij ter pomembnih mejnikov. Zabeležite jih v praktično zasnovan Dojenčkov dnevnik, dodajte fotografije in ustvarite večen spomin.

Več podatkov

24,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Dojenčkov dnevnik je prvi dnevnik za dojenčke pri nas. Je več kot samo album, v katerega se da zapisati le nekaj besed, in bo lepo ohranil vse spomine na otrokovo prvo leto življenja. Je smiselno nadaljevanje Nosečkinega dnevnika in je ravno tako praktičen ter sodobno oblikovan. Njegov minimalističen dizajn je pisan na kožo mladim staršem, praktična vsebina pa je pika na i in da izdelku dodatno vrednost. Na voljo so naslovnice s pikčastim vzorcem v treh različnih barvah, in sicer pastelno roza, pastelno modri in pastelno zeleni barvi. Barva notranjosti je enaka barvi naslovnice in z vedno aktualnimi in simpatičnimi pikami.

V Dojenčkov dnevnik lahko zapisujemo posebne trenutke iz prvega leta otrokovega življenja. Dnevnik je zastavljen po mesecih starosti in glede na okvirne mejnike, ki jih dojenčki v tem času osvojijo. Vsebina je pregledna, izpolnjevanje preprosto, v njem pa je dovolj prostora tudi za fotografije in poljubne zapise.

 

Vsebuje:
    - dnevnik s vprašanji preko katerih boste lahko beležili pomembne trenutke in posebne mejnike v prvem letu otrokovega življenja,
    - koristne informacije o razvoju dojenčka po mesecih starosti in nasvete oz. predloge za igro z dojenčkom,
    - prostor za fotografije in opis pomembnih trenutkov, odtise nogic in rokic, prvo risbico idr.,
    - prostor za beleženje poljubnih misli, dogodkov in občutkov (beležka),
    - čudovite citate.

Podatki o knjigi

  • Vezava: trda
  • Avtor: Nina Držaj
  • Dimenzije: 20,5 x 26 cm
  • Jezik: Slovenski
  • Število strani: 84
  • Založba: Z ljubeznijo, mama
  • Šifra: 363390

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?