Pozdravljeni, Prijava

Robert Cialdini

VPLIVANJE

Psihologija prepričevanja!

Več podatkov

26,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

»Za tiste, ki se ukvarjajo s trženjem, je Vplivanje najpomembnejša knjiga, ki je bila napisana v zadnjih letih.«
– Journal of Marketing Research

Knjiga Vplivanje je klasično psihološko delo o prepričevanju ter vplivanju na sočloveka in potrošnika, ki nam skozi podrobno analizo in številne praktične primere odgovarja na vprašanje, zakaj ljudje v nekaj privolijo.

Ob tem pa Vplivanje prikaže, kako lahko ta spoznanja uporabimo v vsakdanjem in poslovnem življenju. Dr. Robert B. Cialdini, strokovnjak na področju psihologije vpliva, je knjigo Vplivanje zasnoval na izsledkih 35-letnih poskusov in raziskav ter triletni študiji motivov, ki ljudi spodbujajo k spremembi svojih prepričanj in vedenj.

Knjiga Vplivanje predstavi koncept šestih univerzalnih principov prepričevanja – recipročnost, zavezanost in doslednost, družbeni dokazi, všečnost, avtoriteta in pa pomanjkanje –, ki so uporabni na vseh področjih družbenega življenja, od nakupnih prepričevanj in zbiranja donacij do angažiranja glasov na volitvah ter privolitev v razne -dejavnosti. V knjigi Vplivanje boste spoznali, kako s pomočjo teh principov prepričljivo vplivati na ljudi, kako se ubraniti pred njihovim vplivom in kako s tem omogočiti osebnostno preobrazbo v aktivnega upravitelja svojega lastnega življenja.

Robert B. Cialdini (1945) je profesor psihologije in trženja na univerzi v Arizoni ter direktor podjetja Influence at Work, ki se ukvarja z usposabljanjem in svetovanjem na področju vplivanja, prepričevanja in pogajanja. Na teh področjih velja za mednarodno priznanega strokovnjaka, kar potrjuje tudi njegovo dolgoletno šolanje in poglobljeno raziskovanje psihologije vplivanja. Vplivanje je njegovo najbolj znano delo, ki je bilo prodano že v več kot dveh milijonih izvodov, prevedeno v 26 jezikov ter od svojega izida pred tremi desetletji tudi nekajkrat predelano in dopolnjeno. Vplivanje tako ostaja med najbolj pomembnimi knjigami s področja trženja, njene ugotovitve pa uporabljajo po vsem svetu in tudi pri nas. 

 

»Dobro znan princip človeškega delovanja pravi, da je bolj verjetno, da nam bo nekdo naredil uslugo, če mu za to ponudimo razlog. Ljudje preprosto raje naredijo nekaj, če poznajo razlog, zakaj bi to naredili.«

- iz knjigePodatki o knjigi

  • Vezava: mehka
  • Avtor: Robert Cialdini
  • Dimenzije: 25 x 21
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2015
  • Prevajalec: Jedrt Maležič
  • Število strani: 401
  • Založba: Umco d.d.
  • Šifra: 336092
  • EAN koda: 9789616954280

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?