Pozdravljeni, Prijava

James Patterson

15. afera (trda vezava)

Petnajsti triler iz zbirke KLUB PREISKOVALK UMOROV

Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Petnajsti triler iz zbirke KLUB PREISKOVALK UMOROV, s katerim James Patterson znova dokazuje svoje mojstrstvo, zaradi katerega je najbolje prodajan avtor na svetu.

15. afera je čustveno nabita zgodba, ki dokazuje, da so v ljubezni, vojni in vohunstvu dovoljena vsa sredstva.

Detektivka Lindsay Boxer preiskuje izmuzljivega, morda zelo nevarnega osumljenca … svojega moža Joeja.

Lindsay Boxer ima čudovito hčerkico in moža, ki ga brezpogojno ljubi. Dolga leta je bila osredotočena le na svojo detektivsko kariero pri sanfranciški policiji in je družinska sreča ni pretirano mikala. A zdaj ko je poročena in ima otroka, ne bi mogla biti srečnejša. Ne zna si predstavljati, da bi bila lahko brutalni umor v luksuznem hotelu in izginotje svetlolase lepotice povezana z njenim lastnim življenjem in zakonom – a se izkaže, da sta, in Lindsay se ne more več pretvarjati, da ne opazi sledi, ki vodijo naravnost do njenega doma.

Tako kot bombe pretresajo njeno zasebno življenje, eksplozija, ki povzroči letalsko tragedijo, pretrese San Francisco in mesto zajame kaos. Lindsay mora preiskovati zločinsko zaroto, ki ima niti razpredene po vsem svetu, in spet naleti na sledi pred domačim pragom. Sredi teh čustvenih pretresov in boja proti vplivnim sovražnikom, ki skušajo zavarovati svoje ljudi in za vsako ceno prikriti resnico, se Lindsay obrne na Klub preiskovalk umorov, da bi ji pomagal najti pretkano in usodno svetlolasko, preden bi za vedno izgubila Joeja.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: James Patterson
  • Dimenzije: 130 x 195 x 27 mm
  • Leto izdaje: 4. 7. 2016
  • Število strani: 304
  • Šifra: 003996
  • EAN koda: 9789610030430

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?