Pozdravljeni, Prijava

Michael Robotham

Michael Robotham - komplet Žepnih knjig

Komplet treh dinamičnih in napetih kriminalk s privlačnim junakom!

Več podatkov

24,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Osumljenec (Žepna knjiga)

Priznani psiholog Joseph O'Loughlin ima vse – uspešno prakso, predano, lepo ženo prodorne pameti in ljubko mlado hčerko. Ko pa mu diagnosticirajo parkinsonovo bolezen, se O'Loughlin zgrozi nad tem, kako je njegov izjemni um postal ujetnik telesa, ki počasi odpoveduje, in pokažejo se razpoke v njegovem popolnem življenju.

O'Loughlinu je sprva všeč, ko ga pokličejo na pomoč pri raziskovanju odmevnega umora, saj upa, da bo s svojo izjemno sposobnostjo zaznavanja pomagal, da bo morilca dosegla roka pravice. Ko pa ugotovi, da je žrtev ena od njegovih bivših pacientk, čustveno motena mlada ženska, ki bi ga skoraj uničila, okleva – usodna odločitev, s katero si nakoplje tako pozornost vsiljivega antipatičnega detektiva kot gnev demonskega morilca. Oba ga skušata stisniti v kot.

Se bo premetenemu poznavalcu človeške psihe uspelo rešiti iz tega primeža?

Prva v seriji napetih in nadvse dinamičnih kriminalk izpod peresa britanskega pisca Michaela Robothama.

 

Utopljeni spomini (Žepna knjiga)

Inšpektorja Vincenta Ruiza potegnejo ustreljenega iz Temze, nedaleč stran pa najdejo čoln s krvavimi sledmi treh oseb. Inšpektor se dogodka ne spominja, v žepu ima le fotografijo Mickey Carlyle, pogrešane sedemletnice, ki je izginila pred tremi leti – toda dekličin morilec je že nekaj časa za zapahi, kamor ga je poslal sam Ruiz.

Ko ga osumijo, da hlini izgubo spomina in prikriva resnico, se obrne po pomoč na prijatelja psihologa. Sledi ju najprej pripeljejo do neusmiljenega zločinca, ki trdi, da ima Ruiz nekaj njegovega, in zahteva to nazaj. Toda med sestavljanjem koščkov usodnega dogodka pridejo na dan informacije o dekličinem ugrabitelju, ki lahko postavijo celotni primer na glavo …

 

 

Nočni trajekt (Žepna knjiga)

Alishine sanje, da bi postala detektivka, so se sesule, ko ji je osumljenec umora polomil hrbtenico na nizkem opečnatem zidu. Zdaj je spet na nogah, a njena policijska kariera je obtičala. Nato ji prijateljica iz šolskih dni pošlje sporočilo, da je noseča in v težavah.

Toda prijateljico zbije avtomobil, še preden se jima uspe pogovoriti. Ko se reševalci borijo za njeno življenje, postane jasno, da sploh ni noseča. Njena nosečnost je dodelana laž, kruta prevara.

Alisha raziskuje, zakaj je prijateljica hlinila nosečnost, in se pogreza čedalje globlje v nevarno preiskavo, ki jo bo popeljala iz londonskega East Enda v amsterdamsko Rdečo četrt in temačen svet trgovine z belim blagom.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Avtor: Michael Robotham
  • Dimenzije: 125 x 190 x 98 mm
  • Leto izdaje: 9. 5. 2016
  • Vezava: Broširana
  • Šifra: 011606
  • EAN koda: 3830022015976

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?