David Lagercrantz

Dekle, ki je živelo dvakrat

Dekle z zmajskim tatujem se vrača!

14,90

29 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Šesta knjiga v seriji Millennium, v kateri se Lisbeth Salander sooči z najpomembnejšo bitko svojega življenja – se bo po njej končno lahko pomirila s preteklostjo?

Lisbeth Salander je izginila. Po smrti svojega skrbnika Holgerja Palmgrena je prodala stanovanje v Stockholmu in zapustila državo. Tudi iz elektronskega sveta se je umaknila. Nikomur ni povedala, kje je in nihče se ne zaveda, da je šla v Moskvo, da bi enkrat za vselej poravnala stare račune s svojo večno sovražnico – sestro Camillo.

Raziskovalni novinar pri časopisu Millennium Mikael Blomkvist skuša stopiti v stik z Lisbeth. Potrebuje njeno pomoč pri odkrivanju identitete mrtvega moškega, ki je živel na ulicah Stockholma – moškega, ki ne obstaja v nobenih uradnih evidencah in čigar zmedene zadnje besede morda namigujejo tudi v škodo ljudi na najvišjih položajih v vladi in industriji. V njegovem žepu je bil zmečkan listič z Blomkvistovo telefonsko številko.

Kultna hekerka in raziskovalni novinar sta se v zadnjem romanu v seriji Millennium (ki jih po smrti Stiega Larssona piše David Lagercrantz) znova združila v nepresegljiv raziskovalni tandem, poiskala resnico v ozadju medijskih izmišljotin, političnih škandalov in skrivnih iger varnostno-obveščevalnih služb ter razrešila osebno zgodbo fascinantne junakinje Lisbeth Salander – ekscentrične protagonistke kriminalnih romanov, ki so se po svetu prodali v več kot 90 milijonih izvodov!

Šesta knjiga v seriji Millennium – Dekle z zmajskim ognjem, Dekle, ki se je igralo z ognjem, Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo, Dekle v pajkovi mreži, Dekle, ki je iskalo pravico in Dekle, ki je živelo dvakrat.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dekle, ki je živelo dvakrat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

Opomba žepna knjiga
EAN 9789610042426
Vezava broširano
Jezik slovenščina
Prevajalec Danni Stražar
Dimenzije 125 x 190 x 29
Število strani 400
Leto izdaje 2019
Založba Učila International
Šifra (SKU): 013783
Vse knjige tega avtorja
To top