Pozdravljeni, Prijava

James Patterson in Maxine Paetro

19. BOŽIČ (MEHKA VEZAVA KM)

Klub preiskovalk umorov na novi preizkušnji!Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Miren božič lahko ostane le pobožna želja, če kriminalistom ne bo uspelo pravočasno odkriti skrivnostnega kriminalca, ki namerava svoj veliki načrt uresničiti ravno na božični dan.

Pripadniki sanfranciške policije po koščkih sestavljajo zgodbo, ki v sebi nosi skrb vzbujajoče sporočilo – na božični dan naj bi se zgodilo nekaj velikega. Veliki rop. Nihče ne ve, kdo vse je vpleten. Se pa ves čas pojavlja eno samo ime.
Loman. Kriminalec brez obraza, brez kazenske kartoteke. Človek, ki za seboj pušča predvsem trupla.
Ura tiktaka. In Klub preiskovalk umorov, z narednico Boxerjevo na čelu, je pod resnim časovnim pritiskom. Mestu in svojim družinam morajo zagotoviti še en lep praznični božični večer in predvsem miren prehod v novo leto. Jim bo uspelo?
19. božič je nova napeta kriminalka in knjižna uspešnica iz serije Kluba preiskovalk umorov. Te vedno znova dokazujejo, kako pomembna sta sodelovanje in medsebojna pomoč pri razkrivanju zločinskih umov in njihovih namer.


JAMES PATTERSON je avtor svetovnih knjižnih uspešnic in zelo predan pripovedovanju zgodb. Ustvaril je mnogo trdoživih literarnih likov in serij, vključno z Alexom Crossom, Klubom preiskovalk umorov, Michaelom Bennettom in Maximum Ridom.
Pattersonova pisateljska kariera je zaznamovana z izjemnim poslanstvom: dokazati, da na svetu ne obstaja oseba, ki 'ne mara brati'. So le ljudje, ki še niso našli prave knjige.
Izobraževalnim ustanovam in vojski je daroval že več kot tri milijone knjig, doniral je več kot sedemdeset milijonov dolarjev za podporo izobraževanja in financiral več kot pet tisoč štipendij za učitelje. Ameriška knjižna fundacija je pred nedavnim Pattersonu podelila literarno nagrado za izjemen prispevek k ameriški literarni skupnosti, je pa tudi prejemnik Edgarjeve nagrade in šestih nagrad emmy. Z družino živi na Floridi.

 

»Izvedel sem, da se bo čez nekaj dni zgodilo nekaj velikega. Obljubljam vam, da je ta informacija za vas vredna več kot tale mala racija za krajo nečesa, za kar sem mislil, da je sadna torta, in potem podiranje pešcev.«
»Zresnite se, Lambert,« ga je prekinil Conklin. »Prestrašili ste veliko ljudi in gospod King razmišlja o vložitvi tožbe. Kaj pomeni nekaj 'velikega'? Bodite natančni.«
»Na božični dan bo rop,« je odvrnil Lambert.
»Rop?« je vprašal Conklin. »Oborožen rop?«
»Ja. Morda največji v zgodovini tega mesta.« 

(citat iz knjige)Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: James Patterson in Maxine Paetro
  • Dimenzije: 150 x 217 x 26
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2020
  • Število strani: 320
  • Opomba: Knjiga meseca
  • Šifra: 010025
  • EAN koda: 9789610046455

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?