Pozdravljeni, Prijava

Lucy Foley

SEZNAM GOSTOV (Trda vezava)

Nov roman avtorice uspešnice Na lovu!

Več podatkov

27,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Zapeljivo zamotana kriminalka o poročnem slavju, ki se sprevrže v nekaj temačnega

Nevesta – žena povabljenca – ženinova priča – načrtovalka poroke – družica … in truplo.

Na otoku ob zahodni obali Irske se gostje zberejo na praznovanju medijsko nadvse razvpite poroke. Ženin je čeden in očarljiv televizijski zvezdnik, nevesta pa pametna in ambiciozna lastnica spletne revije. In njuna poroka je vredna objave v reviji, saj ima ves zvezdniški blišč, ki se od nje pričakuje – odmaknjeno prizorišče na otoku, skrbno izbrane goste, drago poročno obleko, razkošna darilca za svate in butični viski. Že res, da je mobilni signal malce nezanesljiv in morje precej razburkano, ampak dogodek je premišljen do potankosti; vsaka podrobnost je bila strokovno načrtovana in bo tudi strokovno izvedena.

A popolnost je mogoča le v načrtih – ljudje so zanjo vse preveč človeški. Ko steče šampanjec in se slavje začne, se med prijetne spomine in čestitke kmalu pomešajo stare zamere in malenkostno ljubosumje. Ženinovi spremljevalci obudijo pivsko igro iz šolskih let. Družica si ne povsem po nesreči uniči obleko. Nevestin najstarejši prijatelj pa ima med zdravico mučno ljubeč govor …

In potem se med njimi znajde truplo. Kdo mladoporočencema ni privoščil sreče? Predvsem pa – zakaj?

 

Novo delo LUCY FOLEY, britanske pisateljice in dobitnice nagrade omrežja Goodreads za najboljši triler, je zapeljivo zamotana in srhljivo napeta kriminalka v slogu Agathe Christie o poročnem slavju, ki se sprevrže v nekaj mračnega in smrtonosnega.

 

KOMENTAR UREDNICE:
Zanimiva kriminalka, kjer se umor sicer zgodi na njenem samem koncu, vendar se napoveduje že od prve strani. Suspenz omogočajo različni pripovedovalci, ki podajo svoje videnje dogodkov; ni torej zanesljivega pripovedovalca in to bralca bega, zato vseskozi išče svoj pogled – je torej na lovu za resnico. Vse zgodbe se na koncu združijo v eno, saj jih povezuje skupna oseba, ki – kot v vsaki pravi kriminalki – ni to, za kar se izdaja.
Zanimiv je opis divje, skorajda krute pokrajine na irskem otoku v bližini Connemare, ki nudi izjemno dobro izbran kraj za končno razrešitev intrige oziroma intrig.

 

Tudi na seznamu bralnega klubaTudi na seznamu bralnega kluba Reese Witherspoon, skoraj 40.000 ocen na Amazonu!!

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Lucy Foley
  • Dimenzije: 130 x 195 x 31
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2021
  • Prevajalec: Maja Kogej
  • Število strani: 368
  • Šifra: 006525
  • EAN koda: 9789610047667

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?