Camilla Lackberg, Henrik Fexeus

Zaboj

Prvi del nove skandinavske kriminalne trilogije!

36,90

4 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Ko neko žensko najdejo mrtvo v zaboju, prebodeno z meči, se policija sprašuje, ali gre za ponesrečen čarovniški trik ali za ekstremno brutalen umor?

Mina Dabiri, policijska inšpektorica pri stockholmski policiji, prosi za pomoč Vincenta Walderja, mentalista, strokovnjaka za govorico telesa in čarodejstvo. Kmalu primer povežejo z enim od prejšnjih in uvidijo, da lovijo neusmiljenega serijskega morilca, ki ga je treba ustaviti, preden bo znova moril – še posebej, ker vsi indici kažejo, da naj bi se po morilčevih načrtih zgodili štirje umori.
Kdo mori? Kdo tako brutalno zlorablja čarovniške pripomočke? Bo Mini in Vincentu uspelo dovolj hitro povezati spoznanja in preveriti dokaze? Sta sploh primerna za to? Kmalu namreč spoznamo, da imata oba temačne skrivnosti, njuna preteklost pa je očitno povezana s tem, kar se dogaja. Tempo dogajanja pa postaja čedalje hitrejši. Biti morata korak pred morilcem, prepoznati morata norost, da bi jo lahko ustavila …

Zaboj, neverjetno napet in izjemno inteligenten triler, je prvi roman nove skandinavske kriminalne trilogije, pri kateri sta moči združila kraljica švedskih kriminalk Camilla Läckberg in njen pisateljski kolega,
psiholog in mentalist Henrik Fexeus.

KOMENTAR UREDNICE:
Odlično izpisana psihološka kriminalka, izjemno inteligentna in filmsko inscenirana – protagonista Mina in Vincent vsak s svojimi pomanjkljivostmi in fobijami na eni in briljantnim umom na drugi strani bralcu hitro zlezeta pod kožo. Zdi se, da bi lahko postala nova Lisbeth Salander in Mikael Blomkvist.
Vrnitev stare izjemne Camille Läckberg, ki je s pomočjo pisateljskega kolega, ki je tudi sam psiholog in mentalist, napisala odličen prvi del izjemne psihološke kriminalne trilogije.

Prvi del trilogije Zaboj– Zaboj, Kult in Iluzija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zaboj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610049302
Vezava trda
Dimenzije 130 x 195 x 48
Jezik slovenščina
Prevajalec Danni Stražar
Število strani 624
Leto izdaje 2021
Založba Učila International
Šifra (SKU): 006550
Vse knjige tega avtorja
To top