Pozdravljeni, Prijava

Claire Douglas

IZGINULO DEKLE (Žepna knjiga)

Knjiga, ki šokira in preseneti!

Več podatkov

12,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Nekdo ve, kje je. In nekdo ve, kaj se je zgodilo v preteklosti …

Nekoč lep viktorijanski pomol, prepuščen propadu, je postal kraj, kjer so se družili mladi iz obmorskega mesteca Oldcliffe-on-Sea. In na tem mestu je pred osemnajstimi leti izginila enaindvajsetletna Sophie Collier …

Sophiejino najboljšo prijateljico Francesco Howe oziroma Frankie, kakor jo tudi imenujejo, še zdaj preganja skrivnost njenega izginotja. Ko jo pokliče Sophiejin brat Daniel in jo obvesti, da so bili v bližini najdeni človeški ostanki, takoj pomisli, da bi to lahko bila Sophie. Vrne se v domači kraj, da bi Danielu pomagala priti do resnice. Daniel, ki je zdaj urednik lokalnega časopisa, je prepričan, da se je Sophie nekoga bala in da je njena smrt posledica umora in ne nesreče, kakor trdi uradna razlaga policije.
Daniel za Frankie uredi najem počitniškega apartmaja, ki gleda na pomol, kjer je izginila Sophie. Sredi zime in izven sezone je tam osamljena in vznemirjena, še posebej, ko neke noči na pomolu zagleda žensko, ki je videti kot Sophie. Ali na pomolu res straši, kot so se šalili pred leti? Ali je res videla prijateljičinega duha? In kaj se je v resnici zgodilo njeni najboljši prijateljici pred toliko leti?


Izginulo dekle je srhljiv, vznemirljiv in nadvse prepričljiv roman vrhunske pisateljice kriminalnega žanra Claire Douglas.


CLAIRE DOUGLAS je delala kot novinarka petnajst let. Pisala je članke za ženske revije in državne časopise, vendar je vse od svojega sedmega leta sanjarila, da bi bila romanopiska. Želja se ji je uresničila, ko je prejela nagrado Marie Claire za literarni prvenec The Sisters (Sestre), ki je bil eden najbolj prodajanih prvencev leta 2015. Z možem in dvema otrokoma živi v Bathu.


KOMENTAR UREDNICE:
Številni trilerji obljubljajo, da bodo ohranjali napetost do konca, a le redko izpolnijo svojo obljubo. Ta knjiga izpolni vsa pričakovanja! Še več kot to: popolnoma te osupne.

Knjiga na tesnoben, utesnjujoč in srhljiv način raziskuje najdbo človeških posmrtnih ostankov v obmorskem mestu, kar odpre star policijski primer. Francesca se je prisiljena soočiti z otroštvom, iz katerega je pobegnila že zdavnaj, in se soočiti z neprijetno resnico o tem, kdo v resnici je in kdo so ljudje, s katerimi je odraščala.

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Claire Douglas
 • Dimenzije: 125 x 190 x 24
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Opomba: Žepna knjiga
 • Prevajalec: Irena Furlan
 • Število strani: 320
 • Šifra: 014044
 • EAN koda: 9789610052043

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?