Pozdravljeni, Prijava

Julie Clark

ZADNJI LET (Trda vezava)

Dve ženski. Dva leta. Ena priložnost za izginotje.

Več podatkov

29,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Fantastičen triler o navadnih ljudeh, ki se spopadajo z neverjetnimi izzivi. Vznemirljivo, ganljivo, nepozabno!

Claire Cook ima popolno življenje. Poročena je z naslednikom politične dinastije, živi v hiši na Manhattnu, njeno okolje je elegantno, njeni dnevi brezhibno načrtovani in njena prihodnost obetavna. Vendar za zaprtimi vrati ni nič tako, kot se zdi. Popolni mož je vročekrven in mu ni pod častjo podrejenim ukazati, naj poročajo o vsakem Clairinem gibu.
Ne ve pa, da je Claire več mesecev kovala načrt, da izgine. Ta načrt jo ponese na letališče, od koder je mislila pobegniti. A jo naključno srečanje v baru poveže z žensko, ki se je tudi znašla v škripcih.
Ženski si izmenjata vozovnici, Claire prevzame Evin let v Oakland, Eva pa bo v Portoriko odpotovala kot Claire. Prepričani sta, da jima bo zamenjava dala dovolj prednosti, da bosta lahko začeli znova daleč stran. A ko letalo za Portoriko strmoglavi, Claire spozna, da to ni več samo prednost, temveč novo življenje. Claire je odrezana od vsega, v medijih pa bodo poročali o njeni smrti, zato prevzame Evino identiteto in skrivnosti, ki jih je Eva tako dobro in dolgo skrivala …


Zadnji let je vse, kar želite od knjige: napeta zgodba, nepozabni liki in srhljiv, presenetljiv konec, ki vam še dolgo po branju ne bo šel iz glave.

 

JULIE CLARK se je rodila in odraščala v Santa Monici v Kaliforniji. V mladosti, ko so vsi drugi deskali, je na plaži prebirala knjige. Po kolidžu na pacifiški univerzi se je vrnila domov v Santa Monico, da bi postala učiteljica. Danes živi tam z dvema mladima sinovoma in kodrom, ki se ne zna obvladati. Njen prvenec The Ones We Choose je izšel leta 2018 in zanj je Lionsgate odkupil pravice za televizijsko serijo. 

 

»Veš, življenje je dolgo. Veliko gre lahko narobe, a se vseeno vse dobro konča.«


KOMENTAR UREDNICE:
Vznemirljiv triler, ki pritegne z izjemno zgodbo o dveh ženskah, ki imata dovolj svojega življenja, ki ga utirjajo in usmerjajo moški, in ki želita začeti na novo. Zanimivo izhodišče menjave letalskih vozovnic vodi do zamenjave identitete. Bo to dovolj, da se rešita?


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Julie Clark
  • Dimenzije: 160 x 220 x 26
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Marko Bogataj
  • Število strani: 304
  • Šifra: 006895
  • EAN koda: 9789610052272

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?