Camilla Lackberg, Henrik Fexeus

Kult

Drugi del nove skandinavske kriminalne trilogije (prva knjiga Zaboj)!

18,90

37 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Drugi del nove skandinavske kriminalne trilogije, pri kateri sta moči združila kraljica švedskih kriminalk Camilla Läckberg in njen pisateljski kolega,
psiholog in mentalist Henrik Fexeus.

Ko iz vrtca na Södermalmu v Stockholmu izgine deček, so policijska inšpektorica Mina Dabiri in njeni sodelavci znova na preizkušnji. Takoj najdejo podobnosti z ugrabitvijo nekega drugega otroka, ki se je končala zelo slabo, in hitro doumejo, da imajo opraviti s smrtno nevarnimi silami. In vse kaže, da bo pogrešanih še več otrok …
Mina zaradi potrebe preiskave prvič po dramatičnih dogodkih izpred dveh let vzpostavi stik z mentalistom Vincentom Walderjem. Njun odnos je tudi zdaj enako poseben, izkaže pa se, da enako koristen tudi v tej preiskavi. Toda ura teče, preiskava pa postaja za vse vpletene vse bolj osebna. Ko najmanj zaščiteni postanejo žrtve – kdo jih lahko reši?

Kult je odlično izpisana psihološka kriminalka o nenavadnem preiskovalnem paru Mini in Vincentu, ki sta vsak s svojimi pomanjkljivostmi in fobijami na eni ter briljantnim umom na drugi strani bralcem širom sveta hitro zlezla pod kožo.

KOMENTAR UREDNICE:
Odlično izpisana psihološka kriminalka, izjemno inteligentna in filmsko inscenirana – protagonista Mina in Vincent vsak s svojimi pomanjkljivostmi in fobijami na eni in briljantnim umom na drugi strani bralcu hitro zlezeta pod kožo.
Za vse ljubitelje šaha in drugih strateških iger – celotna zasnova intrige in nenehni preobrati vas bodo navdušili.
Glavna junaka sta Mina in Vincent, ona bivša odvisnica, on mentalist z aspergerjevim sindromom, ki – se borita vsak s svojimi fobijami; oba precej asocialna, a z vrhunskimi umskimi sposobnostmi, izjemnim spominom in darom opazovanja.

Drugi del trilogije Zaboj – Zaboj, Kult in Iluzija.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kult”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

Opomba žepna knjiga
EAN 9789610052739
Vezava broširano
Jezik slovenščina
Prevajalec Danni Stražar
Dimenzije 125 x 190 x 43
Število strani 672
Leto izdaje 2022
Založba Učila International
Šifra (SKU): 014061
Vse knjige tega avtorja
To top