Pozdravljeni, Prijava

Nina Engels in dr. Jens Dreisbach

Veliki kuharski leksikon

5,00 € z davkom

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

V seznam želja

Opis

Kdor rad kuha, mu je zelo všeč, če zna ravnati s svežimi živili in če preizkuša vedno kaj novega. Za to nujno potrebuje kuharski leksikon, ki opisuje vse skupine živil in opisuje stanje, kakovost, okuse in uporabo posameznih izdelkov. Te in druge dragocene podatke o izvoru, načinih priprave in možnostih kombiniranja boste našli v tem priročniku, bogato opremljenem s fotografijami, ki bo s svojimi več kot 900 gesli in izjemno kakovostnimi barvnimi fotografijami izpolnil vse vaše želje.


Vsebina
Solate • zelenjava • sadje • meso • perutnina • divjačina • mesni izdelki, šunke in klobase • ribe • morski sadeži • jajca, mlečni izdelki in siri • riž, testenine in žitarice • zelišča • začimbe • osnovni izdelki (olja, sladkor, gorčica in drugi) • kuhinjska praksa (metode kuhanja in strokovni pojmi) • stvarno kazalo

Podatki o knjigi

  • Avtor: Nina Engels in dr. Jens Dreisbach
  • Dimenzije: 21,5 cm x 27 cm
  • Leto izdaje: 2012
  • Prevajalec: Alja Lipavic Oštir
  • Število strani: 256
  • Vezava: Trda
  • Založba: Učila International d.o.o.
  • Šifra: 003024
  • EAN koda: 9789610015659

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?