Pozdravljeni, Prijava

Sabaa Tahir

Žerjavica pod pepelom (trda vezava)

Mednarodna fantazijska uspešnica

Več podatkov

12,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Laia je sužnja. Elias je vojak. Ne ona ne on nista svobodna.

Imperij Bojevnikov vsakršno upiranje kaznuje s smrtjo. Kdor ne zaobljubi svojega telesa in svoje krvi cesarju, tvega tudi življenje svojih najbližjih in uničenje vsega, kar mu je najdražje.

V tem surovem svetu, ki se zgleduje po starem Rimu, živi Laia z babico, dedkom in starejšim bratom. Družina se prebija skozi življenje v siromašnem delu mesta, ki mu z železno roko vlada Imperij. Oblasti ne izzivajo, saj vedo, kaj se zgodi tistim, ki si to drznejo.

A ko Laijinega brata aretirajo zaradi izdajstva, je Laia prisiljena sprejeti odločitev. V zameno za pomoč upornikov, ki ji obljubijo, da bodo njenega brata rešili iz zapora, bo tvegala svoje življenje in zanje vohunila v najodličnejši vojaški akademiji, kar jih ima Imperij.

Tam spozna Eliasa, najboljšega vojaka na akademiji, ki je skrivoma tudi najbolj uporniški. Elias si želi samo eno: da bi se za vedno rešil tiranstva, ki ga mora širiti kot vojak. Z Laio bosta kmalu spoznala, da sta njuni usodi povezani in da bodo njune odločitve spremenile prihodnost samega Imperija.

Barvit fantazijski svet, ki spodbuja k razmišljanju, pospeši utrip in para srce.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Sabaa Tahir
  • Leto izdaje: 9. 5. 2016
  • Šifra: 003956
  • EAN koda: 9789610029700

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?