Pozdravljeni, Prijava

Sarah J. Maas

KRALJESTVO PEPELA (Žepna knjiga)

Sklepno dejanje fantazijske epopeje!

Več podatkov

16,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Več svetov, ena obljuba, eno upanje v boljši jutri!

Aelin Galathynius je prisegla, da bo rešila svoje ljudi, toda cena za to bo strahotna. V železni krsti, kamor jo je zaklenila vilinska kraljica, se lahko opira le na svojo gorečo voljo, da bo zdržala mesece mučenja. Če se vda Maeve, bo pogubila vse, ki jih ima rada, in iz tega zavedanja črpa moč, da se ne zlomi, čeprav je njena odločenost z vsakim dnem šibkejša …
Aelin je ujetnica, njeni prijatelji in zavezniki pa razpršeni po svetu. Nekatere vezi se bodo še poglobile, druge pa za vedno pretrgale. Ko se usode nazadnje povežejo, se morajo boriti vsi, da bi Erilea imela vsaj drobec upanja na rešitev.


Po letih ustvarjanja je avtorica Sarah J. Maas pripeljala serijo Stekleni prestol, uspešnico z lestvice New York Timesa, do silovitega zaključka: Aelin se bori, da bi rešila sebe in izpolnila obljubo – za boljši svet.

 

Sarah J. Maas je rojena v New Yorku in trenutno živi v kalifornijski puščavi. To je njen prvi v celoti objavljen roman, čeprav že ima veliko spletnih oboževalcev; veliko jih je odkrilo svet Steklenega prestola v njegovi prvi izvedbi na www.fictionpress.com, ko je imela Sarah šele šestnajst let. Sarah veliko objavlja na svojem blogu, več o njej lahko preberete TUKAJ.
Navdih za pisanje naj bi bila po avtoričinih besedah zgodba Pepelke in Disneyjev svet, saj se vpraša, kaj si se zgodilo, če bi Pepelka naredila nekaj zares slabega, na primer poskušala umoriti princa.

KOMENTAR UREDNICE: Neverjetna fantazijska serija, ki se je začela z udarnim Steklenim prestolom, se zdaj končuje z zadnjo, sedmo knjigo, Kraljestvo pepela. Avtorica imenitno spreda domišljijske svetove in ustvari na desetine večplastnih junakov z burno preteklostjo, družinskimi in prijateljskimi vezmi. To je svet, v katerem nastopajo ljudje, vilini, čarovnice in nepredstavljivo zlo, svet, v katerem prihaja do epskih vojn med silami dobrega in zla. Zaveznikom, ki se borijo za boljši jutri, lahko pomagajo le dobre bojne strategije, usoda, bogovi in kanček sreče.

 

Sedma knjiga v seriji Stekleni prestol (Throne of Glass) - Stekleni prestol, Polnočna krona, Dedinja ognja, Kraljica senc, Imperij viharjev, Stolp svitanja in Kraljestvo pepela.
Več o avtorici na njeni spletni strani.
Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: Sarah J. Maas
  • Dimenzije: 125 x 190 x 54
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2020
  • Število strani: 736
  • Opomba: Žepna knjiga
  • Šifra: 013910
  • EAN koda: 9789610046639

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?