Pozdravljeni, Prijava

Holly Black

NIČEVA KRALJICA (Trda vezava)

Zadnji del trilogije o dekletu, ki se znajde sredi mreže spletk na vilinskem kraljevem dvoru!

Več podatkov

25,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Povzročil bo uničenje krone in pogubo prestola.

Moč je precej lažje pridobiti kot obdržati. Jude se je tega naučila, ko je nadzor nad zlobnim kraljem Cardanom zamenjala za neizmerno moč.
Zdaj je kot izgnana človeška kraljica Vilinskega sveta povsem nemočna in Cardanovo izdajstvo jo še vedno skeli. Odločena je, da bo dobila nazaj vse, kar ji je vzel. Ko jo obišče sestra dvojčica Taryn, ki se je znašla v težavah, se ji ponudi priložnost, da poravna stare račune.
Če želi rešiti sestro, se mora podati na izdajalski Vilinski dvor in se soočiti s čustvi, ki jih goji do Cardana. Toda Vilinska gruda se je spremenila. Bliža se vojna. Jude se znajde na sovražnikovi strani in se zaplete v krvave politične spopade.
Ko se sproži mogočno prekletstvo, v deželi zavlada panika, zato mora Jude izbrati med svojimi ambicijami in človečnostjo …


V težko pričakovanem zaključku osupljive trilogije Ljudstvo zraka mogočno prekletstvo prisili izgnano kraljico Vilinskega sveta, da izbere med svojimi ambicijami in človečnostjo.

 

HOLLY BLACK je avtorica prodajnih uspešnic, ki se uvrščajo na sam vrh lestvice New York Timesa. Napisala je več kot trideset fantazijskih romanov za otroke in najstnike, za katere je prejela številne nagrade in priznanja. Njena dela so prevedena v več kot 32 jezikov in prirejena za film. Z možem in sinom živijo v Novi Angliji, v hiši s skrivno knjižnico.

 

»Če iščeš razloge, zakaj te je razočaral,« nadaljuje Oriana, »je bil princ Cardan veliko razočaranje že od samega začetka.«KOMENTAR UREDNICE:
Roman Ničeva kraljica je vznemirljiv in napet zaključek trilogije o vilinskem svetu, v katerem vladajo močne strasti in mogočne sile. Napeta fantazijska pustolovščina se prepleta s čutno ljubezensko zgodbo pogumne mlade junakinje, ki ne pristaja na vlogo poslušne hčere in si sama kroji usodo.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Holly Black
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2021
  • Prevajalec: Kaja Bucik Vavpetič
  • Število strani: 304
  • Šifra: 006518
  • EAN koda: 9789610048763

Oglej si še

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?