Andre Aciman

Najdi me

Druga knjiga avtorja uspešnice Pokliči me po svojem imenu

12,90

34 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

 Nadaljevanje uspešnice Pokliči me po svojem imenu

Že dolgo ni bilo romana, ki bi sodobnim bralcem naravo ljubezni predstavil tako ganljivo kot Pokliči me po svojem imenu Andréja Acimana, ki se je v srca mnogih vtisnil tudi kot podlaga za filmsko zgodbo s Timothéejem Chalametom v naslovni vlogi Elia. V novi knjigi, tem čarobnem raziskovanju različic ljubezni, Aciman znova obišče svoje junake več deset let po njihovem prvem srečanju.
V Najdi me se približamo Eliovemu očetu Samuelu na poti iz Firenc v Rim, kjer naj bi obiskal sina, ki je postal izjemen klasični pianist. Na vlaku po naključju spozna mlado žensko, ki njegove načrte obrne na glavo in mu za vedno spremeni življenje.
Elio, ki svoje prve ljubezni nikoli ni pozabil, se kmalu preseli v Pariz, kjer spozna Michela, medtem ko Oliver, zdaj profesor na kolidžu v Novi Angliji in družinski oče, nenadoma razmišlja o vrnitvi čez Atlantik. In o tem, da bi enkrat dejansko spet zaživel svoje življenje.

André Aciman, ameriški pisatelj egiptovskih korenin, je mojster rahločutnosti, intimnih detajlov in čustvenih odtenkov, ki skupaj tvorijo srž strasti. Najdi me nas popelje nazaj v čarobni krog ene najlepših sodobnih ljubezni in se sprašuje, ali resnična ljubezen v resnici sploh kdaj umre.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Najdi me”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

Opomba žepna knjiga
EAN 9789610045496
Vezava broširano
Jezik slovenščina
Prevajalec Eva Žerjav
Dimenzije 125 x 190 x 22
Število strani 304
Leto izdaje 2020
Založba Učila International
Šifra (SKU): 013881
Vse knjige tega avtorja
To top