Paulo Coelho

Magov dnevnik

Magov dnevnik je prva knjiga Paula Coelha.

 



10,90

37 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Iščem meč. Rad bi izpolnil obred, ki ga zahteva RAM, manjši cerkveni red znotraj Katoliške cerkve. Brez kakršnih koli skrivnosti ali misterijev, zgolj v želji, da bi razumel simbolični jezik sveta.

Magov dnevnik je prva knjiga Paula Coelha. V njej je priljubljeni brazilski pisatelj opisal svoje romanje po Jakobovi poti od Saint-Jean-Pied-de-Porta v Francij  do Santiaga de Compostela v Španiji, na katero se je podal leta 1986. V spremstvu vodnika je Coelho prehodil več kot 700 kilometrov, se na poti seznanjal s spretnostmi reda RAM, ki so natančno opisane v knjigi, spoznal tri oblike ljubezni, Eros, Filos in Agape, se udeleževal Obredov Tradicije in končno doumel Skrivnost.

Coelho, eden najvplivnejših pisateljev našega časa, čigar dela so prevedena v 71 jezikov, njegove knjige pa izhajajo v 160 državah po svetu, je s svojim prvencem napisal čudovito priliko o iskanju lastne življenjske poti, ki vodi do spoznanja, da se izjemnost skriva v poteh navadnih ljudi ter da delo, opravljeno z navdušenjem, odpira vrata v nebesa ter vzbuja ljubezen, ki lahko spremeni človeka in ga ponese k Bogu.



Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magov dnevnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610016137
Vezava broširano
Prevajalec Katja Rozman
Dimenzije 125 x 190
Število strani 222
Leto izdaje 2012
Založba Učila International
Jezik slovenščina
Šifra (SKU): 012906
Vse knjige tega avtorja
To top