Stephen Hawking

Kratki odgovori na temeljna vprašanja

Slavni kozmolog nam je v tem čudovitem posthumnem delu zapustil svoje zadnje misli o temeljnih vprašanjih vesolja.

19,90

41 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Slavni kozmolog in avtor svetovnih uspešnic Kratka zgodovina časa in Vesolje v orehovi lupini nam je v tem čudovitem posthumnem delu zapustil svoje zadnje misli o temeljnih vprašanjih vesolja.

Kako je vesolje nastalo? Bo človeštvo preživelo na Zemlji? Ali zunaj Osončja obstaja inteligentno življenje? Bo umetna inteligenca kdaj pametnejša od nas?
Stephen Hawking je s svojim izjemnim znanstvenim delom razširil naše razumevanje vesolja in razkril nekaj njegovih največjih skrivnosti. Medtem ko je s svojim teoretičnim delom o črnih luknjah, imaginarnem času in večkratnih preteklostih v mislih potoval do skrajnih meja vesolja, je bil prav tako prepričan, da znanost igra ključno vlogo pri reševanju problemov na Zemlji.
Zdaj, ko se soočamo s potencialno katastrofalnimi spremembami – podnebnimi spremembami, grožnjo jedrske vojne in razvojem umetne superinteligence –, se Stephen Hawking posveti najpomembnejšim vprašanjem za človeštvo.
Hawking v knjigi Kratki odgovori na temeljna vprašanja obdela vrsto pomembnih in razburljivih tem, v njegovem pisanju pa ne manjka zanj značilnega humorja. Ta zadnja knjiga enega največjih umov, kar jih je kdaj bilo, podaja njegov osebni pogled na izzive, s katerimi se sooča človeštvo, in začrta nekaj možnosti razvoja našega planeta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kratki odgovori na temeljna vprašanja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610041580
Vezava trda
Jezik slovenščina
Prevajalec Samo Kuščer
Dimenzije 130 x 195 x 21
Število strani 240
Leto izdaje 2019
Založba Učila International
Šifra (SKU): 006222
To top