Pozdravljeni, Prijava

Brad Stone

Amazon (Trda vezava)

NASTANEK IN VZPON TEHNOLOŠKEGA GIGANTA, KI JE ZA VEDNO SPREMENIL NAŠE NAKUPOVALNE IN BRALNE NAVADE.Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

To je knjiga, ki odpira oči vsem – tako prodajalcem kot kupcem –, ki želijo razumeti dinamiko nove digitalne ekonomije. Če ste kdaj kaj kupili s klikom na miško, morate to knjigo nujno prebrati.

 

Amazon je čedalje bolj prisoten v sodobnem življenju. Milijoni ljudi redno obiskujejo istoimenski spletni brskalnik ali njegove sestrske spletne strani – velikansko spletno trgovino, kjer najdejo vse, kar jim srce poželi, od knjig, filmov, vrtnega orodja in hrane do oblačil, športnih rekvizitov in avtomobilskih delov. Podjetje je do popolnosti razvilo umetnost takojšnje zadovoljitve potrošnika, saj digitalne izdelke dostavijo v nekaj sekundah, njihove fizične različice pa v nekaj dneh. Stranke ga obožujejo, ravno tako močno pa se ga njegovi tekmeci bojijo.

Amazonova zgodovina predstavlja eno od klasičnih zgodb internetnega obdobja. Začeli so kot skromna spletna knjigarna nato pa ob koncu devetdesetih let prejšnjega stoletja zajahali prvi val navdušenja nad spletnimi podjetji in ponudbo razširili tudi na prodajo drugih izdelkov. Uveljavili so se kot največji spletni trgovec in vodilna platforma, na kateri lahko tudi drugi trgovci ponujajo svoje blago.

Na začetku te fascinantne zgodbe o uspehu pa stoji Jeff Bezos, vizionarski inovativni superinteligentni šef Amazona, ki je vseskozi slepo verjel v uspeh svojega projekta.

 

Spoznajte njegovo zgodbo!

»Jeff Bezos je eden najbolj vizionarskih, odločnih in nepopustljivih inovatorjev našega časa. Podobno kot Steve Jobs tudi on spreminja gospodarstvo in ga postavlja na nove temelje. Brad Stone je v tej natančni in privlačni pripovedi uspel prikazati njegovo strast in genialnost.«
(Walter Isaacson, avtor biografije o Stevu Jobsu)Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Brad Stone
  • Dimenzije: 13 x 19,5 cm
  • Leto izdaje: 2014
  • Prevajalec: Simon Demšar
  • Število strani: 424
  • Šifra: 003466
  • EAN koda: 9789610022534

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?