Pozdravljeni, Prijava

Thomas Erikson

OBKROŽENI S SLABIMI ŠEFI (Trda vezava)

Naučite se primerno sporazumevati s svojimi šefi in/ali zaposlenimi (ter v življenju nasploh)!

Več podatkov

32,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Imate vrh glave slabega šefa ali lenih sodelavcev?
Thomas Erikson, avtor velike mednarodne prodajne uspešnice Obkroženi z idioti, vam bo pomagal, da boste izzivu kos in boste rešili problem na primeren način.

Vsak je že kdaj imel slabega šefa. Morda morate takšnega prenašati prav zdaj. Mogoče ste celo vi takšen šef. Slabi šefi pač obstajajo, pa naj so vzkipljivi, imajo nejasna pričakovanja ali pa so tako neorganizirani, da še spenjača ne znajo uporabljati. Toda kako ne samo preživeti ob težavnem šefu, ampak tudi doseči, da boste imeli uspešno kariero njemu navkljub?  

Ko boste prepoznali vedenjski profil svojega šefa in njegove gonilne sile, boste izboljšali interakcijo z njim. Erikson v knjigi podaja vzorčne zgodbe in ponuja konkretne korake, ki vam bodo pomagali uspevati v vsakem delovnem okolju.

Seveda svoje šefe z veseljem obtožujemo, toda včasih upravljanje sploh ni problem. Vsak slab šef ima tudi slabega zaposlenega, zato Erikson pogleda na stvari tudi iz povsem drugega zornega kota in razišče, zakaj nekateri sodelavci velikokrat dosegajo slabe rezultate in kaj lahko naredite v takšnem primeru, če ste sami šef. 

 

Obkroženi z idioti je ena najbolj prodajanih knjig založbe Učila v 2021!


THOMAS ERIKSON, avtor mednarodnih prodajnih uspešnic, kot sta Obkroženi z idioti in Obkroženi s psihopati, je s preprostim 4-barvnim analitičnim sistemom pomagal spremeniti pogled sveta na vedenje. V knjigi Obkroženi s slabimi šefi je s tem sistemom povzročil pravo revolucijo v delovnem okolju


KOMENTAR UREDNICE:
Inteligentna, humorno napisana in nadvse razsvetljujoča knjiga o odnosih na delovnem mestu, kjer se zaposleni mučijo s tečnimi šefi, šefi pa z neproduktivnimi sodelavci. Knjiga nam ponuja navodila, kako spore rešiti na miren način – oziroma kako preprečiti, da bi sploh prišlo do njih –, in pokaže, da razumevanje vedenjskih teženj vašega šefa in vaših lastnih pripomore k bolj harmoničnemu in produktivnemu delovnemu okolju.
In vsi udeleženci interakcije so zadovoljnejši in srečnejši.. 

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Thomas Erikson
  • Dimenzije: 130 x 195 x 32
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Slavica Jesenovec Petrovič
  • Število strani: 400
  • Šifra: 006663
  • EAN koda: 9789610050957

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?