Robin Sharma

Menih, ki je prodal svojega ferrarija

Priročnik Menih, ki je prodal svojega ferrarija ponuja veliko praktičnih in preprostih nasvetov, kako izboljšati svoje življenje

10,90

43 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Uspešni odvetnik Julian Mantle ima na prvi pogled vse, kar bi si lahko želel.

Ko pa doživi srčni napad, se zamisli nad svojim življenjem, v katerem ni prostora za moralo in duhovnost, zato proda vse, kar ima, in se opravi v Himalajo. Tam spozna meniha, ki ga nauči na življenje gledati z drugačnimi očmi. Ko se Julian vrne v ZDA, svojemu prijatelju Johnu predstavi vzhodne vrednote, ki jih je spoznal med bivanjem v Indiji. Menih, ki je prodal svojega ferrarija je hkrati lahkoten, berljiv roman in odličen priročnik za osebno rast.

  • Se čutite ujete v naporni ritem vsakdanjega življenja? Vam zmanjkuje energije, časa in volje? Čas je, da korenito spremenite svoje življenje. Če ste že poskusili s klasičnimi priročniki za osebnostno rast, ki vsebujejo goro teorije, a prav nobenih praktičnih nasvetov, potem vsekakor sezite po delu Robina S. Sharme Menih, ki je prodal svojega ferrarija, saj gre za zanimivo kombinacijo napol pravljične zgodbe in napotkov, kako izboljšati svoje življenje.
  • Priročnik Menih, ki je prodal svojega ferrarija ponuja veliko praktičnih in preprostih nasvetov, kako izboljšati svoje življenje: med drugim kako postati bolj pogumen, uspešen in discipliniran, kako na življenje gledati bolj pozitivno, kako poskrbeti za boljše medsebojne odnose in kako izkoristiti vsak trenutek življenja.


ROBIN S. SHARMA
je eden najbolj uspešnih avtorjev na področju osebnostne rasti in oplemenitenja življenja. Napisal je deset zelo odmevnih priročnikov, njegovo delo Menih, ki je prodal svojega ferrarija pa je bilo prevedeno v več jezikov ter sodi med najbolje prodajane priročnike za osebnostno rast.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Menih, ki je prodal svojega ferrarija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610009771
Vezava broširano
Prevajalec Janez Lavtižar
Dimenzije 125 x 190
Število strani 230
Leto izdaje 2009
Založba Učila International
Jezik slovenščina
Šifra (SKU): 012746
Vse knjige tega avtorja
To top