Pozdravljeni, Prijava

PewDiePie

Ta knjiga te ljubi

TA KNJIGA JE PAMETNEJŠA IN LEPŠA OD TEBE

Več podatkov

6,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

TA KNJIGA
JE PAMETNEJŠA
IN LEPŠA
OD TEBE

TA KNJIGA
TE BO NAVDUŠILA

TA KNJIGA
TE LJUBI


Pred nekaj leti sem na twitterju izvedel, da je eden od oboževalcev vzel enega od mojih tvitov in ga spremenil v čudovito sliko z modrostjo. Šlo je za modrost, ki sem jo napisal kot parodijo na vse tiste strašne bisere modrosti, ki krožijo po internetu. In tako sem se zavedel, kako velik vpliv imajo moji čudoviti umotvori. Kaj kmalu mi je postalo jasno, da ljudje nujno potrebujejo moja razmišljanja. Toda, ali je svet pripravljen na takšno razsvetljenost?

(Prosim, ne citirajte tega)

Priznati moram, da nikoli nisem razumel, kaj je namen teh modrosti. Če bi upošteval polovico stvari, ki jih preberem na spletu, bi bil danes nekje čisto drugje. Še več, če bi upošteval splet, bi se moje življenje kar hitro in temeljito iztirilo. Ampak kljub temu splet še vedno na ves glas kriči ključne besede za navdihovanje ljudi: sreča, vztrajaj, pozitivnost, dobrota. Zakaj me neznanci zbadajo s stvarmi, ki jih ne morem imeti? Kdo so ti sadistični in domišljavi avtorji spletnih modrosti?

(Prosim, ne citirajte tega)

In tako sem za štos sklenil, da bom napisal knjigo navdihujočih modrosti. Čisto pravo knjigo, polno PewDiePiejevih modrosti. Ali lahko upam, da vas bo spodbudila, vam vlila poguma in moči, da boste zaživeli polno življenje? Vam bo mogoče pomagala, da boste tiste navdihujoče modrosti na spletu odslej brali z malo večjimi zadržki? Ali pa vam bo le krajšala čas med napornim izločanjem blata, na katerega vas bo med branjem pritisnilo?



Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: PewDiePie
  • Dimenzije: 170 x 210 x 17 mm
  • Leto izdaje: 10. 2. 2017
  • Število strani: 236
  • Šifra: 003989
  • EAN koda: 9789610030652

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?