Pozdravljeni, Prijava

David Burnie

Ilustrirana enciklopedija živali

S slovarjem strokovnih izrazov, stvarnim kazalom - za otroke in za odrasle! Oglejte si notranjost!

Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Na našem planetu živi velika in pisana množica živali. Živijo povsod, na vrhovih gora, širokih travnatih planjavah in v globinah morja. Vse so razvile lasten način za preživetje. Srečujemo jih povsod okrog nas, zato si zlahka domišljamo, da jih natančno poznamo.

Najbrž pa o živalskem kraljestvu vemo zelo malo. Ko so znanstveniki začeli razvrščati živali, so menili, da naj bi na Zemlji živelo več tisoč živalskih vrst. Kasneje so ugotovili, da je živalsko kraljestvo precej bogatejše, kot so si predstavljali. Doslej so odkrili in razvrstili več kot dva milijona različnih živali.

Ta knjiga nam omogoča, da o živalskem svetu spoznamo tiste podrobnosti, ki nam bodo odprle nov pogled na bogastvo živih bitij. Izvedeli bomo marsikaj o njihovi telesni zgradbi, obnašanju, življenjskih okoljih in posebnostih.
Zaradi čudovitih barvnih fotografij je knjiga še posebno zanimiva za mlade radovedneže in raziskovalce, pa tudi za darilo!


Knjiga je zanimiva tako za otroke, ki spoznavajo osnovne zakonitosti živalskega sveta, kot tudi za zahtevne bralce, ki jih zanima natančnejši opis živalskih vrst.
Dopolnjuje jo slovar strokovnih izrazov in stvarno kazalo za bolj učinkovito spoznavanje posameznih živali oziroma skupin živali.
Oglejte si notranjost!
trda vezava, 22 x 28 cm, 320 strani.

Podatki o knjigi

  • Vezava: trda vezava
  • Dimenzije: <B>22 x 28 cm</B>
  • Število strani: <B>320</B>
  • Leto izdaje: 2001
  • Založba: Učila
  • Avtor: David Burnie
  • Šifra: 001539

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?