Pozdravljeni, Prijava

dr. Alex Loyd, dr. Ben Johnson

Zdravilni kodeks (Žepna knjiga)

Mednarodna uspešnica, prevedena v 28 jezikov!

 Več podatkov

10,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

V šestih minutah pozdravite izvor vseh težav, ki jih imate z zdravjem, uspehom ali odnosi.

Stres postaja vse hujši sovražnik modernega načina življenja, saj je večina bolezni in obolenj povezanih prav s stresom. Približno petindevetdeset odstotkov ljudi živi v stresu, a se jih slaba polovica tega sploh ne zaveda.

Predstavljamo vam zdravilni kodeks, preprost telesni mehanizem, ki odpravlja stres iz telesa, tako da pozdravi njegov izvor. Temelji na energetskem zdravljenju in se osredotoča na prikrite, temeljne srčne težave. Razvil ga je dr. Alex Loyd po dvanajstih letih iskanja zdravila za svojo ženo Tracey, ki je bila klinično depresivna. Njegove zdravilne kode izključijo stres in aktivirajo imunski in zdravilni sistem, ki lahko pozdravi skoraj karkoli.

Do danes je tisoče uporabnikov po vsem svetu potrdilo, da so z zdravilnim kodeksom pozdravili bolezen ali kako drugo zdravstveno težavo. Zdravilni kodeks ni invaziven, ničesar vam ni treba vzeti in ne vključuje nobene diete ali telesne vadbe. Povprečna vaja pa traja pičlih šest minut!

Več mnenj o knjigi najdete na portalu Goodreads.
Preberite še drugo avtorjevo uspešnico Princip ljubezni.


Recenzija BUKLA:

Alex Loyd, eden izmed avtorjev tega priročnika, je v 12-letnem iskanju ozdravitve svoje klinično depresivne žene odkril preprosto metodo, ki je pomagala že tisočim po vsem svetu. Zdravilni kodeks je orodje za osvoboditev mehanizma v našem telesu, ki omogoča, da se telo zdravi samo – deluje v izvoru. V prvem delu priročnika nam avtorja predstavita sedem skrivnosti življenja, zdravja in blaginje, kjer beremo o izvoru težav, stresu kot povzročitelju bolezni in o mehanizmih, ki nadzirajo zdravljenje. Drugi del prinaša rešitev – »vsestransko zdravilno kodo«, ki, primerno današnjemu hitremu tempu, potrebuje le šest minut. Knjiga, v kateri najdete novo filozofijo zdravega življenja v času, ko nas stres lahko pričakuje na vsakem vogalu.
Ana Černič, Bukla 99 

 

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Avtor: dr. Alex Loyd, dr. Ben Johnson
  • Dimenzije: 12,5 x 19 cm
  • Leto izdaje: 2014
  • Prevajalec: Petra Brecelj
  • Število strani: 293
  • Vezava: Mehka
  • Šifra: 013039
  • EAN koda: 9789610020868

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?