Pozdravljeni, Prijava

Knjiga za ženske (Žepna knjiga)

Ni vedno lahko biti ženska.

Več podatkov

14,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Današnje ženske morajo vedeti ogromno stvari in se vsak dan soočati z različnimi dilemami – kako uspeti na borzi, kako brez zadrege odplesati striptiz, kako vljudno zavrniti snubitev, kako prepoznati, ali je moški gej, ali kako biti vrhunska kuharica. Vsekakor pa je biti ženska pogosto najboljše, kar se vam lahko zgodi.
Seveda ena sama knjiga ne more povedati vsega o sodobni ženski. To je knjiga za žensko, ki dejavno stopa skozi življenje in ki zna, pozna, počne in se uči veliko stvari. Knjiga se vseh “ženskih” zahtev loteva šarmantno, neobremenjeno in humorno. In ni namenjena točno določeni, temveč prav vsaki izredni ženski. Če potrebujete nasvet, pomoč, navodila, razlage in nauke, jih boste našli v tej živahno zastavljeni knjigi, ki je polna uporabnih smernic in življenjskih modrosti.
Avtorici sta mladi Berlinčanki, ki sta se povsem vživeli v pisanje te knjige. Heike Blumner vodi agencijo za odnose z javnostjo, Jacqueline Thomae pa dela kot novinarka in avtorica za televizijo.Podatki o knjigi

  • Šifra: 012949
  • EAN koda: 9789610017431

Sorodni izdelki:

Mnenja naših bralcev

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?