Hal Elrod

Čudežno jutro

Prikrita skrivnost, ki bo zanesljivo spremenila vaše življenje pred osmo zjutraj

26,90

6 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Hal Elrod je genij in njegova knjiga Čudežno jutroje čudežno delovala v mojem življenju. Hal je zbral najboljše navade, ki so se izoblikovale v stoletjih razvoja človeške zavesti, in ’najboljše od najboljših’ zgostil v vsakodnevni jutranji obred. Obred, ki je zdaj del mojega dneva.

Robert Kiyosaki, avtor uspešnice Bogati očka, revni očka

Kaj če bi se jutri zbudili in bi lahko začeli spreminjati katero koli – ali pa kar vsa – področja svojega življenja? Kaj bi spremenili? Čudežno jutro že spreminja življenja več deset tisoč ljudi po vsem svetu, ki se vsak dan prebujajo z več energije, bolj motivirani in jasnejših misli ter dosegajo višjo raven življenja.
K vsemu temu jih je s svojo knjigo, ki opisuje čudežno moč jutranje rutine, pomagal Hal Elrod, ki je pri 20 skoraj umrl, nekoliko kasneje doživel stečaj in ostal brez strehe nad glavo, pa se nato pobral, uredil svoje zasebno in poslovno življenje ter postal eden najboljših motivatorjev na svetu. Hal Elrod je poslovni in motivacijski govornik, ki redno predava na poslovnih konferencah in dobrodelnih prireditvah, strastno navdihuje mladino ter piše uspešnice, ki bodo tudi vam spremenile življenje, če jih boste le vzeli v roke in se držali njihovih načel.
Knjiga, ki resnično spreminja življenja, ponuja najpreprostejši pristop, da dosežete vse, kar ste si kdaj želeli, in sicer hitreje, kot ste si kdaj mislili, da je sploh mogoče.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čudežno jutro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610040989
Avtor Hal Elrod
Vezava trda
Jezik slovenščina
Prevajalec Petra Anžlovar
Dimenzije 130 x 195 x 23
Število strani 252
Leto izdaje 2019
Založba Učila International
Šifra (SKU): 006099
To top