Pozdravljeni, Prijava

Deepak Chopra

POPOLNA MEDITACIJA (Trda vezava)

Osmislite svoje življenje, odkrijte svoj pravi jaz!

Več podatkov

25,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Popoln način, da ozavestite sebe in svet okoli sebe!

Neprekosljiva knjiga o meditaciji, ki vam bo pomagala do novih ravni življenja brez stresa – izpod peresa avtorja uspešnic z lestvice New York Timesa, Deepaka Chopre.

Zadnjih trideset let je Deepak Chopra na čelu revolucije na področju meditacije v zahodnem svetu. Popolna meditacija je zaokrožitev njegovega učenja skozi leta in predstavlja izčrpen pregled ter reinterpretacijo telesnih, psihičnih, čustvenih, relacijskih in duhovnih koristi tovrstne vadbe. Deepak bralce vodi k prebujenju za nove ravni zavedanja, ki poskrbijo za jasen pogled, ozdravijo psihofizične tegobe in pomagajo obuditi to, kdo v resnici ste. Bralce čaka proces preobrazbe, ki prebuja telo, um in duha ter odpira vrata v življenje v stanju odprtega, svobodnega, ustvarjalnega in blaženega zavedanja štiriindvajset ur na dan.

S to novo knjigo je Deepak povzdignil meditacijo na raven podviga, ki v težnji po doseganju stanja višje zavesti in bolj izpolnjenem obstoju spreminja življenje. Knjiga vsebuje tudi nova dognanja s področja meditacije in njene blagodejnosti ter ponuja program, ki nam vsak dan posebej pomaga korenito spremeniti vse vidike življenja.

 

Na teh straneh želim poudariti, da najboljši življenjski slog obstaja. Reče se mu prebujeni življenjski slog. Ničesar dobrega iz sedanjega življenja vam ni treba žrtvovati – prebujenje poveča vse dobro v življenju. V resnici gre za odločitev, da se prebudite tukaj in zdaj. To je prvi korak na poti v prihodnost, ki se resnično obnese – za razliko od sedanjosti, ki nam grozi s porazom. Kar velja za meditacijo, velja tudi za preobrazbo: Sedi tam, postoj, bodi najprej, kar si.

 

DEEPAK CHOPRA, dr. med., član ameriškega zdravniškega združenja, ustanovitelj Chopra Foundation, neprofitne organizacije za raziskovanje dobrega počutja in humanitarnost, ter Chopra Global, sodobnega zdravstvenega podjetja na križpotju med znanostjo in duhovnostjo, je svetovno znan začetnik integrativne medicine in osebne preobrazbe. Dr. Chopra je klinični profesor družinske medicine in javnega zdravja na kalifornijski univerzi v San Diegu in višji znanstvenik pri Gallup Organization.
Je avtor več kot 89 knjig, prevedenih v več kot 43 jezikov. Med njimi se jih je več zavihtelo na lestvico uspešnic časopisa New York Times. Njegova devetdeseta knjiga in prodajna uspešnica, Metačlovek: osvobodite svoj neskončni potencial (založba Harmony Books), odstira skrivnosti preseganja trenutnih omejitev, da bi lahko vstopili v polje neskončnih možnosti. Revija Time je dr. Chopro označila za ‘enega od sto največjih junakov in ikon stoletja’. 

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Deepak Chopra
  • Dimenzije: 160 x 220 x 24
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2021
  • Prevajalec: Bernarda Plavec
  • Število strani: 272
  • Šifra: 006622
  • EAN koda: 9789610048800

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?