Robin Sharma

Manifest junaka za vsak dan

Razmišljajte pozitivno, povečajte produktivnost, razdajajte se svetu!

29,99

37 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Spomini motivatorja mnogih in spomini tistih, ki jim je pomagal!

Zdaj je vaš čas – in to je vaš scenarij!
Legendarni guru voditeljstva Robin Sharma že več kot petindvajset let svet seznanja z revolucionarno metodo, s katero je mnogim kasnejšim poslovnim velikanom, vrhunskim športnikom in zvezdnikom iz sveta zabave pomagal najvišje cilje pretvoriti v dnevne rezultate. V najnovejši knjigi je najboljša načela, postopke in taktike svoje učne metode zbral v 100 kratkih poglavij in nastal je Manifest junaka za vsak dan – delo, ki je delno scenarij za vrhunsko ustvarjalnost, delno priročnik za prvovrstno življenje in delno splošni vodnik po duhovnosti.

V tej edinstveni knjigi boste odkrili:

  • kako najustvarjalnejši, najučinkovitejši in najuspešnejši na tem planetu pridobijo vrhunske navade, vodijo vsakdan in živijo prvovrstno;
  • kako si izboljšate energijo, okrepite vitalnost in podaljšate življenje, da boste lahko uresničili svojo najvišjo genialnost;
  • kako si izdelate načrt za pravo mojstrstvo, s katerim boste zavladali na svojem področju in pokazali luč naslednjim generacijam
  • kako s pomočjo nevroznanstvenih tehnik težave spremenite v zmage, strahove v spodbude in rane preteklosti v vsakdanje junaštvo;
  • kako z nenavadnimi (in težko pridobljenimi) modrostmi zaživite polnejše, razvijete vrhunsko vedrino in najdete duhovno svobodo, s katero si boste ustvarili lepšo prihodnost.

ROBIN SHARMA je svetovno znan človekoljub, ki ljudem že dobrega četrt stoletja pomaga uresničevati njihove naravne darove. Kot eden od vodilnih svetovnih strokovnjakov na področju vodenja in ustvarjalnosti v poslovnem svetu in zasebnem življenju sodeluje s podjetji, kot so NASA, Nike, Microsoft, FedEx, HP, PwC in Univerza Yale.
Z uspešnicami, kot so Ob 5-ih vstani in svet ti bo ležal na dlani, Mehih, ki je prodal svojega ferrarija, Svetnik, deskar in direktorica in Življenjski nasveti meniha, ki je prodal svojega ferrarija, je prodal na milijone izvodov, ki so bili prevedeni v več kot 92 jezikov in narečij, zaradi česar sodi med najvplivnejše avtorje sodobnega sveta.

Zdaj je čas za junaštva. Ne le za tista, ki jih kažejo pobudniki gibanj in ustvarjalci zgodovine, temveč tudi za plemenito, iznajdljivo in pogumno vedenje, ki ga je danes sposobno vsako človeško bitje. Vsak od nas lahko doseže vrhunske podvige produktivnosti, vsak dan vodi z ustvarjalnostjo brez primere in živi v veličastni radosti, s katero bogati vse okoli sebe.
Manifest junaka za vsak dan Robina Sharma, enega najuglednejših strokovnjakov za vodenje in ustvarjalnost, je navdihujoč vodnik za izboljšanje darov in talentov, s katerim si boste v poklicnem in zasebnem življenju zagotovili odličnost.

Danes in vsak naslednji dan vašega edinstveno veličastnega, bleščeče sijočega in za mnoge izjemno koristnega življenja odločno stojte v neomejeni svobodi, da si oblikujete prihodnost, uresničite želje in z visokim spoštovanjem do svojih sanj, zanimanj in prizadevanj povečate svoj prispevek na svetu.
(citat iz knjige)

»Guru vodenja na ravni rokovskega zvezdnika.«
The Globe and Mail

»Pred njim je samo dalajlama.«
The Times of India

KOMENTAR UREDNICE:
Knjiga, v srčiki katere je, kot vedno pri Sharmi, težnja po tem, da se na vse kriplje potrudimo (pazite – ni lahko!) in postanemo najboljša različica sebe – na vseh področjih: od telesne vadbe do duhovnosti, od poslovne odličnosti do družinskega življenja. Rezultati ne bodo izostali!
Nova uspešnica v avtorjevem prepoznavnem stilu: 100 nasvetov (nič pretresljivega, veliko že vemo, a se tega ne držimo, zato je dobro vsakokrat znova vzeti v roke knjigo, da se jih spomnimo), ki bodo pozitivno vplivali na vsa področja bralčevega življenja: na družinsko, poslovno in družabno življenje

»Čeprav Sharma zavrača oznako guruja, si ne moremo kaj,
da ga ne bi videli v tej vlogi.«

Publishers Weekly

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Manifest junaka za vsak dan”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610050353
Vezava trda
Jezik slovenščina
Prevajalec Neža Kralj
Dimenzije 160 x 220 x 29
Število strani 366
Leto izdaje 2022
Založba Učila International
Šifra (SKU): 006684
Vse knjige tega avtorja
To top