Pozdravljeni, Prijava

Jim Kwik

BREZMEJNI POTENCIAL (Žepna knjiga)

Nadgradite možgane, učite se vsega hitreje in zaživite izjemno življenje!

Več podatkov

14,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Najboljši trener možganov na svetu JIM KWIK je napisal priročnik za razmah uma in dobro kondicijo možganov.

Knjiga Brezmejni potencial vam omogoča, da po zaslugi spremembe miselnosti, motivacije in metod dosegate več – da ste produktivnejši, da se hitreje spreminjate ter imate več osebnih in poslovnih uspehov.

Poleg nasvetov za spremembo miselnosti, motivacije in metod boste v knjigi našli praktične tehnike, ki osvobajajo supersposobnosti možganov in spreminjajo navade.

Jim Kwik že več kot 25 let tesno sodeluje z uspešnimi moškimi in ženskami, kot so vrhunski igralci, športniki, direktorji in najrazličnejši poslovni voditelji, in jim pomaga sprostiti njihov pravi potencial. V tej prelomni knjigi predstavlja znanstveno utemeljene prakse in preizkušene nasvete za izboljšanje učenja samega sebe, komunikacije, spomina, osredotočenosti, priklica in hitrega branja. Rezultati se bodo hitro pokazali in bodo trajni.

Z najboljšo miselnostjo, motivacijo in metodo bodo vaše sposobnosti res postale brezmejne.

 

JIM KWIK je svetovno znan strokovnjak za izboljšanje spomina, optimizacijo možganov in pospešeno učenje. Potem ko se je po poškodbi možganov v otroštvu spopadal z učnimi težavami, je ustvaril strategije za neverjetno povečanje umske zmogljivosti. Od takrat posveča življenje pomoči drugim, da bi aktivirali svojo resnično genialnost in moč možganov. Že več kot dve desetletji kot trener za možgane pomaga učencem, študentom, starejšim, podjetnikom in pedagogom. Svetoval je tudi hollywoodski smetani, poklicnim športnikom, političnim voditeljem in poslovnim magnatom. Kot panelni govorec osebno nagovori več kot 200.000 ljudi vsako leto; njegovi spletni videi imajo več sto milijonov ogledov. 

 

Naučite se:

SPREMENITI MISELNOST
Vaši možgani so kot superračunalnik, programirate pa ga z mislimi. Prav zato se Kwik najprej loti razkrivanja predpostavk, navad in odlašanj, ki vas dušijo, in na novo določa meje tistega, kar mislite, da je možno. Uči vas prepoznati, kaj hočete na vsakem področju življenja, da se z negativnega mišljenja lahko preusmerite na pozitivne možnosti.

PODŽGATI MOTIVACIJO
Če želite, da bi bile vaše umske spretnosti brezmejne, morate najprej odkriti, kaj vas motivira. Tu se združijo strast + namen + energija in vas približajo vašim ciljem, medtem ko ostajate osredotočeni in ohranjate misli jasne. Vaše osebno navdušenje bo trajalo, saj ga bodo podžigali vedno novi navdihi. Vaš um bo postal močan, ostal močan in vas gnal dlje z eksponentno hitrostjo.

OBVLADATI METODE
Da bi pospešili učenje, uporabljamo najnovejša spoznanja nevroznanosti. Naš učni proces, programi, podkasti in izdelki omogočajo, da se lahko supersposobnosti možganov zares razvijejo. Preberite katerokoli knjigo trikrat hitreje s pomočjo hitrega branja (in si zapomnite vsak njen del), naučite se novega jezika v rekordnem času in z lahkoto osvojite nove spretnosti. To je samo nekaj koristi, ki vam bodo spremenile življenje. S pomočjo Kwikovega priročnika za samopomoč bodo vaši možgani v odlični formi, umska zmogljivost pa se vam bo povečala.


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: Jim Kwik
  • Dimenzije: 125 x 190 x 26
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Slavica Jesenovec Petrovič
  • Opomba: Žepna knjiga
  • Šifra: 014024
  • EAN koda: 9789610051237

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?