Pozdravljeni, Prijava

Federica Bosco

PRAVIJO, DA SEM PREVEČ OBČUTLJIVA (Mehka vezava KM)

Priročnik, kako kot hiperobčutljiva oseba preživeti v svetu – in najti srečo!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Se vam zdi, da ste preveč občutljivi, krhki, drugačni? Niste edini.

Italijanska pisateljica in scenaristka Federica Bosco nas v knjigi Pravijo, da sem preveč občutljiva seznani z odtenki tega še neraziskanega vesolja, ki ga naseljujejo nadvse ‘krhka’ bitja, opremljena z antenami, ki kot radar zaznavajo tuje veselje in bolečino, ki se počutijo drugačne od večine, ki pogosto občutijo stisko, se bojijo hrupa in kakršnih koli preveč agresivnih dražljajev ter se imajo za ‘težavne’ pa tudi za ustvarjalne, velikodušne in empatične. Skratka, za hiperobčutljive.

V ta njihov skrivni svet, med številne odtenke kompleksnih in osupljivih osebnosti, med bolezensko preobčutljivost in vrline nas Federica Bosco popelje s knjigo, ki je hkrati priročnik in intimno priznanje, in ki vsem tistim, ki so se do zdaj počutili osamljeni in niso imeli poguma, vliva samozavest in moč, da lahko dvignejo glavo. Razprejo krila. In odkrijejo, da je tisto, kar so imeli za oviro, v resnici lahko izjemna supermoč.
V tem rjovečem svetu je hiperobčutljivost precej podcenjen dar. Ta knjiga vam ga bo pomagala odkriti.


Hiperobčutljivost ni motnja, temveč stanje, za katerim trpi dvajset odstotkov svetovnega prebivalstva. Ste med njimi tudi vi?

 

FEDERICA BOSCO, italijanska pisateljica in scenaristka, je avtorica številnih prodajnih uspešnic in priročnikov za samopomoč, ki so se prodali v več kot milijon izvodih. Leta 2012 je bila nominirana za nagrado Bancarella. Napisala je uspešnice Ci vediamo un giorno di questi (V teh dneh se srečamo, 2017), Il nostro momento imperfetto (Najin nepopolni trenutek, 2018) in Non perdiamoci di vista (Ne izgubiva stikov, 2019).


Topla in navdihujoča knjiga za vse tiste, ki od nekdaj poslušajo, da so ‘preveč občutljivi’ in da bi morali imeti ‘tršo kožo’. Napisala jo je ženska, ki se je dolga leta borila z občutkom, da je z njo nekaj narobe, dokler ni odkrila, da ni edina. Federica Bosco v njej odkrito spregovori o svojih strahovih in o tem, kako se je naučila črpati moč iz svoje šibkosti: zavedanje, da trpite za hiperobčutljivostjo, je prvi korak na poti k spremembam v življenju, pravi.


Šele ko si je končno dovolila sprejeti svoje nepopolnosti, je lahko v svoji občutljivosti prepoznala moč in našla tolažbo ter ­– tako je – srečo.

 

KOMENTAR UREDNICE:
V knjigi, ki je mešanica biografije in premišljenih praktičnih nasvetov, italijanska pisateljica in scenaristka Federica Bosco z bralci deli svoje izkušnje ter svoje vedenje o tem, kako lahko kot visoko občutljiva oseba uživate v lepih plateh življenja.


Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Federica Bosco
 • Dimenzije: 150 x 217 x 20
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Prevajalec: Maša Sitar
 • Število strani: 272
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Šifra: 010092
 • EAN koda: 9789610051381

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?