Pozdravljeni, Prijava

Gary John Bishop

NE GA SRAT V LJUBEZNI! (Mehka vezava KM)

Spravite v red svoj partnerski odnos!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Zakaj tolikim med nami ob vsej poplavi nasvetov, kako si zagotoviti večno ljubezen, odnosi še vedno ne grejo od rok?

Ker vse tisto, kar mislimo, da vemo o tem, po besedah Garyja Johna Bishopa, enega od vodilnih strokovnjakov za osebnostni razvoj, ni vredno počenega groša. V odnosih NI prispevanja 50 : 50, v njih NE sklepamo kompromisov oziroma se NE žrtvujemo in v njih NE iščemo kompatibilnosti.

Bishop zatrjuje, da se ključ do trajnih odnosov skriva v odgovornosti. Odnosu se morate zavezati z vsem, kar ste, in brez vsakih zadržkov. Najboljši možni partner postanete z delom na sebi. Tako namreč postanete nekdo, ki brez strahu ali oklevanja vnaša ljubezen v odnos. Če ste že v odnosu ali pa si želite, da bi bili, je to priročnik brez slepomišenja, na katerega ste čakali. Poduči vas, kako opraviti z negotovostjo, cirkusom in zmedo, ki jih prinaša ljubezen do druge osebe, ter kako priti do resnično izpolnjujočega odnosa.  
Gary John Bishop, avtor uspešnic z lestvice najbolje prodajanih knjig New York Timesa z naslovom Vzemi se v roke! in Ne ga srat!, brez olepševanja pojasni, kaj je tisto, zaradi česar bodo vaši odnosi delovali: ko boste prevzeli odgovornost, da se spravite k sebi.

GARY JOHN BISHOP, avtor uspešnic z lestvice najbolje prodajanih knjig New York Timesa z naslovom Vzemi se v roke! in Ne ga srat! znova pluje proti toku. Brez olepševanja bralcem ponuja recept za uspešne odnose: nehajte za težave kriviti druge, zavežite se z vsem svojim bitjem in prevzemite polno odgovornost. Gary se je rodil in odraščal v Glasgowu na Škotskem, leta 1997 pa se je preselil v Združene države Amerike. To mu je odprlo vrata v svet osebnostne rasti, kjer je po več letih prizadevnega dela postal programski direktor pri enem od vodilnih svetovnih podjetij s tega področja. Programe je predstavil več tisoč ljudem s celega sveta, kasneje pa se je lotil proučevanja misli filozofov, kot so Martin Heidegger, Hans-Georg Gadamer in Edmund Husserl. Iz vsega tega je nastala njegova lastna blagovna znamka 'urbane filozofije'. Napisal je več knjig, najbolj znani sta uspešnici z lestvice New York Timesa Vzemi se v roke! in Ne ga srat!, ki ju imamo tudi v slovenskem prevodu.

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Gary John Bishop
 • Dimenzije: 150 x 217 x 12
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Prevajalec: Bernarda Plavec
 • Število strani: 224
 • Šifra: 010094
 • EAN koda: 9789610051589

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?